2777
2789
عنوان

دفع پروتئین و بدن درد شدید پسرم

133 بازدید | 20 پست

با سلام..نزدیک ۲ سال میشه که پسر ۱۱ ساله ام درد استخوان و عضله داره که هر دکتری بردم گفتند درد رشده...این اواخر هم دردش شدید شده بود دکتر آزمایش نوشته که نشون داد پروتئین با ادرار دفع میشه....لطفا نظر بدین خیلی بی قرارم

دکتر چی اوردر داد؟ دفع پروتئینی به کجا رسید؟ یهنی منشا چی بود

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راه حل نمیدونم فقط ایاشلا خوب شه الهی هیچ بچه ای مریض نشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بدنش درد داشت؟

دقیقا یادم‌نمیاد همینجوری کلی چکاپ کرده بودن چون رنگش زرد میشد اگه اشتباه‌نکنم

پروتئین بیش از حد دفع میکرد ولی فکر کنم‌به خاطر این‌بود که مصرف گوشت بالا بود اما توی‌گوگل نوشته بود از استرسه

به هرحال من کامل حضور ذهن ندارم‌شما باز خودت‌پیگیر باش

اما هیچی نشد با یه سری دارو اوکی شدش

فعلا دارو نداده...دکتر دوشنبه میاد

مهم اینه علت دفع پروتئین چیه؟

از کلیه هاست؟ برگشت ادرار داره؟ فشار؟

حتما ببر فوق تخصص نفرولوژی

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810