2777
2789

دوستان دهانه رحمم دیروز یه سانت باز شده بود اما امروز اصلا همون دل درد کوچیک دیروزم ندارم راسته که میگن نزدیکی کنی کمک میشه باز شی؟؟؟؟

همون pari 70  هستم😊

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعضی دکتراروزهای آخرنزدیک به زایمان این پیشنهادو میدن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
بیشتر ببینید
با اجازه استارتر من شونزده هفته هستم تا حالا رابطه نداشتيم اشكالي نداره داشته باشيم همسرم گناه داره& ...

اگه جفت سر راهی جفت پایین و اینکه دکترت منع نکرده باشه نیستی نه خطر نداره فقط پوزیشنت یه جوری باشه که نزدیکی عمیق نباشه

همون pari 70  هستم😊

کلاس زایمان تو بیمارستان که میرفتم ماما میگفت روزهای آخر نزدیکی انجام بشه همراه با انزال. کمک می کنه به شروع پروسه زایمان.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.