2777
2789
عنوان

از خاطرات عقد روزی که تنها شدین بگین بخندیم😂😜

| مشاهده متن کامل بحث + 19982 بازدید | 189 پست
یا ابلفض بیچاره الان تو دلش چیا گذشت🤣

قهر کرد رفت به مامانش گفت این دختره چرا اینجوریه😂

بعد مامانش با مادرم صحبت کرد و کلا داستان داشتیم

ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حدود یک هفته بعد از عقد اولین موقعیت تنها شدنمون پیش اومد اگه اشتباه نکنم ؛ مادرشوهرم میخواست بره خر ...

خب بعدش چی شد؟😉

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
ببین الان زندگی در کمال آرامشه دوسم داره همه چی فراهمه عالیه وضمونم خوبه 4 ساله داره میگزرهروز عقد س ...

چقد شبیه منی منم سال اول هر حرفی بگی شنیدم توهین بی توجهی گند اخلاقی ولی تحمل کردم الان مثل موم تو مشتمه ولی عقده ای شدم و میگم کاش اون زمان طلاق میگرفتم

کاربری دست دونفر
قهر کرد رفت به مامانش گفت این دختره چرا اینجوریه😂بعد مامانش با مادرم صحبت کرد و کلا داستان داشتیم

😂😂😂😂😂😂

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
چه عجیب عشق اول چیه باز؟؟ یعنی شمامیدونستی دوسپسرداشته قبلا؟؟

میدونستم البته اولش دروغ گفته بود فوت کرده و اینا

بعد اخلاقش تغییر کرد اذیتم میکرد اخرش دیگ گف میخواست کاری کنه خودم باش کات کنم  و فکر نکنم که بهم خیانت شده

الانم با پسره ازدواج کرده‌ دیگ

هیچ خبری نیست ...😉
میتونم بپرسم چطور دوست شدین و چندسال اختلاف سنی دارین و در چ سنی دوست شدین؟ راز ادامه رابطتتون چی بو ...

اینم بگم کلا همه چی بستگی به دو طرف داره 

من خیلیا اطرافم هستن از نزدیکای درجه یکم که دوست بودن و ازدواج کردن البته یکیشون این مدلیه الان زندگیشون داغونه همه چیز تو زندگیشون هست به جز عشق و دوست داشتن 

جلو چشم هم خیانت میکنن وهزارتا کثافط کاری دیگه 

از نظرتون سن ازدواج ی دختر دقیقا تو چه سنی از همه سنین بهتره و پخته تره و درصد اشتباهش کمتر؟؟

۲۵ به بعد 

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
بالای ۲۰ سال..کسی ام بگه دختر ۲۰ ساله بچه هست دروغ میگه...۲۰ به بالا مورد خوب اومد رد نکنین

من 19 سالمه و از نظر طرز فکر گاهی اوقات عاقل ترین و بادرک ترینم اما گاهی اوقات هم آنقدر سرم به درس گرم بوده و تو جامعه نگشتم خیلی ساده و بچم.... در عین حال تو مسئله ی ازدواج موندم، و از طرفی هم تنهایی برام خسته کنندس

من 19 سالمه و از نظر طرز فکر گاهی اوقات عاقل ترین و بادرک ترینم اما گاهی اوقات هم آنقدر سرم به درس گ ...

عزیزم اگر یه مورد خیلی خوب برات اومد و دوستش داشتی حتما قبول کن

به حرف اینایی که میگن نه حالا زوده و خوش بگذرون و مستقل شو و فلان اصلااا گوش نده

درست رو بخون ولی ازدواج هم مانعی نداره هر دو در کنار هم با برنامه ریزی

2810