2777
2789

آزمایش بعد از موعد درسته

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
آزمایش بعد از موعد درسته

من ۲۵شهریور رابطه داشتم و ۳۰ شهریور باید پریود میشدم و نشم بجاش ۷روز تاخیر داشتم که ۷مهر پریود شدم‌ و سه روز بعد اتمام حالت تهوع داشتم ۱۴مهر ازمایش دادم منفی بود و بتا همون که نوشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۵شهریور رابطه داشتم و ۳۰ شهریور باید پریود میشدم و نشم بجاش ۷روز تاخیر داشتم که ۷مهر پریود شدم‌ ...

صفره دیگه.

منفی 

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
0/0۱یعنی صفر دیگه؟

بله عدد بعد ممیزی خونده نمیشه 

0/01 همون 0

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
من ۲۵شهریور رابطه داشتم و ۳۰ شهریور باید پریود میشدم و نشم بجاش ۷روز تاخیر داشتم که ۷مهر پریود شدم‌ ...

امکانش نیست ک ۲۵ نزدیکی داشته باشی ک بخای باردار بشی باید از روز تخمک گذاری ینی روز ۱۲ تا ۱۸ پریودی نزدیکی داشته باشی یک روز درمیون 

جواب بیبی هم منفیه گلم 

جدی میگی عزیزم خدا خیرت بدهپس تهوع و اینا مال چیز دیگس

اره عزیزم میخای مطمئن بشی و اقدام کنی از روز ۱۲ تا ۱۸ پریودی کیت تخمک گذاری استفاده کن اگ مثبت بود اقدام کن 

تهوع میتونه برای پریودی باشه دمیترون بخور اگ اذیتت میکنه 

اره عزیزم میخای مطمئن بشی و اقدام کنی از روز ۱۲ تا ۱۸ پریودی کیت تخمک گذاری استفاده کن اگ مثبت بود ا ...

اخه ۷مهر پریود شدم‌ وتموم شد 

۳ ۴ روز بعد تموم شدنش تهوع و دارم و دل درد و حساسیت سینه و تخمدان

اره عزیزم میخای مطمئن بشی و اقدام کنی از روز ۱۲ تا ۱۸ پریودی کیت تخمک گذاری استفاده کن اگ مثبت بود ا ...

ببخش اینقد سوال میپرسم دیوانه شدم بخدا نمیخوام باردار بشم 

۲۰روز بعد نزدیکی دیگه نشون میده ازمایش خون ؟

۲۵ اصلا امکان نداره واسه بارداری؟

امکانش خیلی کمه چون نزدیک موعوده و تو دوره تخمک گذاری نیست 

بازم بستگی داره اگ بعد اقدامت ک پریود شدی خونریزی کامل و روان داشتی ک پریود شدی ولی اگ در حد لکه بینی یه روزه و به رنگ صورتی یا قهوه ای داشتی میتونه لانه گزینی باشه و بارداری اتفاق افتاده باشه 

ببخش اینقد سوال میپرسم دیوانه شدم بخدا نمیخوام باردار بشم ۲۰روز بعد نزدیکی دیگه نشون میده ازمایش خون ...

سه هفته دقیقا بعد نزدیکی نشون میده عزیزم آزمایش تیتر بتا بده دقیق مشخص میشه