2777
2789
آره میدونم میخواستم ببینم مدرک hsk هم داری یا نه من خودم تازه شروع کردم به یادگیری زبان چینی خیلی جذ ...

نه من تا فعلا دارم انگلیسی میخونم 

مدرک Hsk رو همونجا میخونم 

از روی چی آموزش میبینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله

من برای چونگ چینگ مهر ماه مصاحبه داشتم ولی لغوش کردم بخاطر نتاج کنکور ، الانم تصمیمم رو گرفتم برای دالیان که هزینش بالا تره یا جیانگسو ولی باز مرددم 

الان شما برای چه دانشگاهی اقدام کردین؟

من چند نفر از دوستام برای مهر رفتن جیلین ولی امکانات دانشگاه خیلی ضعیفه 

کاربری دوتا همکلاسی🌱
من برای چونگ چینگ مهر ماه مصاحبه داشتم ولی لغوش کردم بخاطر نتاج کنکور ، الانم تصمیمم رو گرفتم برای د ...

دقیقا منم اقدام کردم برای چونگ چینگ ولی هنوز مصاحبه نیومده اصلا نمیدونم چیشد 

البته پرس و جو هم که کردم بچه های چونگ چینگ راضی نبودن

ایجنتم داره کارامو درست میکنه که برم جیانگسو 

توهم بیا بریم جیانگسو با هم باشیم🥲

دالیان هم شهریش به نسبت جیانگسو زیاده اینکه هم فک کنم رتبه دانشگاهیش هم پایین تر باشه 

کلا شهر گرون تریه نسبت به جیانگسو 

2805
دقیقا منم اقدام کردم برای چونگ چینگ ولی هنوز مصاحبه نیومده اصلا نمیدونم چیشد البته پرس و جو هم که کر ...

عزیزم متاسفانه وابستگیم زیاده....، البته اونجاهم واقعا سخته تحمل، الان دوستم که رفته جیلین میگه مسیر طولانی رو میریم که بتونیم ساندویچ بخریم چون غدای سلف خیلی تنده

یه دوست دیگم که دالیان میخونه راضیه فقط هزینه هاش بالاست

کاربری دوتا همکلاسی🌱
عزیزم متاسفانه وابستگیم زیاده....، البته اونجاهم واقعا سخته تحمل، الان دوستم که رفته جیلین میگه مسیر ...

موفق باشی گلم 

فقط اینکه دالیان رو میگن خیلی کم دانشجو ایرانی می‌پذیره یعنی از پارسال اینجوری شده پذیرشارو آورده پایین 

ترم بهمن هم فک کنم نداشته باشن

جیلین بهمن پذیرش داره؟

لیسانسمو خارج کشور خوندم فقط رفتی از مهاجرا ایرانی دوری کن بلایی سرت میارن تا عمر داری یادت نره بعنوان دوستی میان یا شر برات درست کنن یا جیبتو خالی کنن، مهاجرای ایرانی خارج کشور جزو خزرناکترین ایرانیا هستن معلوم نیست یسریشون  چه گذشته ایی داشتن سیاسی بودن کلاه بردار بودن فرار کردن رفتن اونور قید اطرافیان و خانواده و اشنا و فامیل و دوست زدن قید ی مهاجر دیگرو که راحت میزنن خیلی مراقب باش اصلا گولشونو نخور تنهای شرف داره به دوستی دروغی مهاجرای ایرانی 

نه من تا فعلا دارم انگلیسی میخونم مدرک Hsk رو همونجا میخونم از روی چی آموزش میبینی

منم انگلیسی رو میخونم ولی هم زمان با چینی 

برای آموزش چینی منبعم همون کتاب hsk هستش 

و اینکه از یه دختری که خودش دانشجوی زبان چینیه آموزش میبینم تو تلگرام 

میخوام بهت بگم که، هر بار موفقیت جدید کسب کنی و برگردی، منو میبینی که دارم تشویقت میکنم... هر بار که زمین بخوری و برگردی، منو میبینی که دستمو دراز کردم تا بلند شی... هر بار بشکنی و برگردی، منو میبینی که آغوشم برات بازه تا اونقدر به آغوش بکشمت که تیکه های شسکتت به هم بچسبه... این "من" تا وقتی که هستی کنارته 💚☕🕊️
2810