2777
2789
عنوان

علت اینکه خواستگارهاتونو رد میکردین چی بود مثلا چا ایراداتی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 96 پست
خانواده اش بی کلاس بودند یا پسره بد تیپ و قیافه بود یا از لحاظ مالی شبیهمون نبودند

اخخخ منم سر قیافه ی بنده خدایی رو رد کردم

البته بازهم مامانم بهشون گفت که دخترم سنی نداره 

وگرنه علت اصلی قیافه ش بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه خیلی خوبه ولی یکم ک از جشن و شور نشاط اولیه ک بیفتی وارد مسئولیت سنگینی میشی . حق با مامان هست الان وقت آموزش و خوشگدرونیته . وقت بسیاره

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
شاید چون خودتو انقد دست کم گرفتی که به هر کس راه میدادی بیاد خواستگاریت

نه ربطی نداره بعضیا خودشونو خیلی همه چیز تموم میبینن 

نه فقط تو خاستگاری کلا تو همه چیز خودشونو بی عیب میدونن 

من اون موقع سنم کم بود کلا لج کرده بودم با خودم و شوهرم (اون موقع دوست بودیم)

هر کس میومد من فوری میخواستم قبول کنم 

ولی باز خداروشکر میکنم که هیچکدوم نشد چون از هر نظر داغون بودن هر کدوم یه مشکلی داشت و من نادیده می‌گرفتم 

یکی قیافش رو نپسندیدم. یکی کارش رو دوست نداشتم چون بازاری بود و فروشنده بود. یکی رو تو تحقیقات فهمید ...

هرچی کورو کچل و معتاد و.....گیر ما میاد آنوقت دختری که هزار تا دوس پسر و شوگر ددی داشته دوست پسرش براش فراری میخزه و با هیکل و شغل باکلاس تو ساحل باهاش ازدواج می‌کنه 😂😂😂😂