2777
2789
عنوان

خواهرانه و برادرانه کمک کنید

139 بازدید | 29 پست

حدود دو سال پیش من با یک آقایی وارد رابظه شدم و کاملا منظقی پیش رفتم از نظر اخلاقی عالی، پر تلاش، دست و دلباز، چشم پاک، خانواده‌دار و ..... 

بعد از دوماه همچنان هیچ حسی بهش نداشتم و یک سری مسائل پیش اومد و از هم جدا شدیم حدود دو هفته بعد از جداییمون دیدیم یک بسته بزرگ رسیده و بازش ک کردیم کلییییییی خوراکی‌های مقوی انواع دمنوش و گل محمدی، روغن حیوانی پودر ارکیل شیره ارده اصلا هرچی ک فکرشو بکنید خلاصه گدشت تا به الان دوباره بهم پیام داده به گوشم رسیده ک هنور حتی با یک دختر صحبت نکرده دیروز تو محل کارم دیدم باز یک بسته رسیده داخلش بوت و بافت و شکلات و لواشک بود امروزم بهم پیام داده به عنوان روز دخر اگر بهم افتخار میدی شام دعوتت کنم اصلا نمیدنم باید چیکار کنم خیلی میترسم دوباره دلشو بشکونم و اینکه نگرانم برم تو رابطه با قدش نتونم کنار بیام و اینکه همش خودخوری میکنم گ چرا همچین فردی رو با این اخلاق عاااالیش دوست ندارم:( چه کنم من؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست داشتن فقط به این معنی نیست که بخوای خیلی رمانتیک بازی در بیاری هر کی به مدل خودش آدما رو دوست داره اینقدر به خودت سخت نگیر 

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!
قدش چنده؟ قد شما چنده؟ چندسالته؟ فقط به خاطر قد دوسشنداری؟

قدش هم اندازه خودمه 

اصلا با قدش مشکلی ندارم ولی میترسم قبولش کنم تو رابطه قدش اذیتم کنه و دقیقا اینجوریه ک هر سری ک بهم پیام میده میگه شماره مامانتو اگر مشلی نداری بده ک بدم به مامانم برای امر خیر تناس بگیرن

اگه دوسش نداری چرا نگرانی دلشو بشکنی و واسش کافی نباشی و ناراحتش کنی؟

چون منم انسانم و دوست ندارم یک ادم مهریون و خوش اخلاق رو ک تا حالا حتی کوچیکترین آزاری بهم نرسونده رو اذیت کنم

قدش هم اندازه خودمه اصلا با قدش مشکلی ندارم ولی میترسم قبولش کنم تو رابطه قدش اذیتم کنه و دقیقا اینج ...

اگه هم قدی مشکلی نیست. اگه بقیه چیزاش اکی هست برا قد سخت نگیر. همه ملاکها تو ی نفر جمع نمیشن