2777
2789

سلامم ان شاءالله اگه خدا بخاد و آقا امام حسین و آقا اباالفضل بطلبن، برای شِفای مادرم میخایم بریم کربلا 😭 چند تا سوال دارم کمکم کنید عزیزانی که رفتن و تجربه دارن چون بار اوله میخایم بریم... اینکه از تهران تا مرز مهران چقدر راهه؟ خط ایرانسل تو عراق آنتن میده یانه؟ پول و کارت ببریم ؟ پول خودمون ببریم یا دینار؟ 

آب و هوا تو پاییز چطوره لباس گرم ببریم؟ و اینکه تو کاروان ها من دیدم زده سامرا و کاظمین گذری، یعنی چی؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پول ایران قبول نمیکنن..خیلی کم

دینار ببر

کارت هم میتونی ببری یجایهایی مثل صرافی کارت میکشن پول میدن 

ب هیچچچ عنوان لباس گرم نبریاااا اونجا هنوز گرم گرمه کولر میزنن

سیم کارت میتونی بخری

اگرم بری هتل وای‌فای هست

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ما ظهر ساعت ۱ حرکت کردیم ۳ شب رسیدیم مهران از مهران تا نجف هم ساعت ۲ ظهر اینا رسیدیم

با اتوبوس سخت نیس؟ اصلا میشه خابید؟ و ببخشید برای سرویس بهداشتی چند ساعت یکبار نگه می‌دارند

؟

پول ایران قبول نمیکنن..خیلی کمدینار ببرکارت هم میتونی ببری یجایهایی مثل صرافی کارت میکشن پول میدن ب ...

چقدر دینار ببریم به نظرت؟ چون سوغاتی زیاد نمیخایم بخریم در حد چند تا مهر فقط

با اتوبوس سخت نیس؟ اصلا میشه خابید؟ و ببخشید برای سرویس بهداشتی چند ساعت یکبار نگه می‌دارند؟

با اتوبوس واقعا سخته دو روز کلا تو راهی ولی خب ارزش داره 

خوابیدن بستگی به خودت داره من تو ماشین کلا نمیتونم بخوابم 

برای سرویس و نماز هم نگه میدارن 

🍂🍁

خط ایرانسل رومینگ کنید فک کنم بشه،اونجا سیمکارت زائر دارن اگه خواستین سیمکارت بکیرین،پول ایرانی خیییلی کم پیش مباد قبول کنن دینار ببر،هواش شبا سرد روزا گرم مث ایرانه بنظرم 

گذری ینی زیاد توقف نمیکنن مثلا یه روز یا بیشتر بمونن شاید چن ساعت بمونن شایدم کمتر

اگه رفتی التماس دعا سلاممو به امام حسین برسون لطفا بگو لیلی رو خیلی ناامید کردی💔

خط ایرانسل و همراه اول انتن میده ولی رومینگ خیلی گرونه تو ایران یه مبلغ زیاد شارژ کنین.  بعد اینکه کارت عابر ببرین. اگر لازم بشه همونجا پول ایرانی نقد میتونین بگیرین ولی بانک و عابر بانک تو عراق خیلی کمه. اونجا تو دستگاه پوز کارت میکشین پول نقد میگیرین. یکی از فامیلامون همین اواخر رفته بودن در جریانم. بعد هم رییس کاروان مگه براتون توضیح نداده عزیز جان سوال کنید قشنگ کامل توضیح میدن