2777
2789

میشه رفت ؟

درحالی که رتبه خوب نیاری 

ولی پارتیت کلفت باشه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سهمیه دیگه پارتی کلفت تر از این

نه منظورم سهمیه نیست 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

دختر رئیس دانشگاه تهران رفت شهر دیگه با رشته خوب سریع انتقالی شو درست کردن رف تهران بدون کنکور نمیشه اما سهمیه انگار دارن و بعد انتقالی و این داستاناشون راحته

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱

حتی بخوای پایین ترین رشته دانشگاه هم بری نمیتونی با پارتی بری داخل
😃😂 همه چی روی سایت و احراز هویت و.. هست

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ممنون از نظراتتون

وا پارتی دانشگاه چه ربطی به سازمان سنجش داره. نه هیچ جوری نمیشه رفت

حتی اگه پارتیت مدیر قبلی دانشگاه شهید بهشتی بوده باشه و حرفش خیلی برو داشته باشه؟

نه اصلا الان همه چی سیستمی شده بعد یه ماه دستت رو میشه و آبروت میره حتی اگه طرف وزیر هم باشه یه نفر ...

حتی اگه پارتیت مدیر قبلی دانشگاه شهید بهشتی بوده باشه و حرفش خیلی برو داشته باشه؟