2777
2789
عنوان

بنظرتون برم باشگاه

79 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من ۱۵ سالمه و خب یکم شکم دارم هیکل هم سن و سالامو میبینم از هیکل خودم بدم میاد تصمیم گرفتم برم باشگاه بدنسازی ولی یه چندنفری گفتن که توی این سن زوده و باعث میشه دیگه رشد نکنم بنظرتون درست میگن؟برم یا نه؟

اره عزیزم الان زوده نرو

تازه بعد از ۲۰ هم خواستی بری حتما حواست باشه مربی خوب بگیری و خصوصی هم باشه که کامل نظارت کنه

من مربیم تنها نظارتی که میکرد این بود که وزنه رو سنگین‌تر کنی و نتیجه اینکه الان مشکل دیسک کمر و گردن پیدا کردم و زانوم هم مشکل داره ۶ ماه اصلا نباید ورزش کنم و فقط آب‌درمانی و فیزیوتراپی و...

سنی هم ندارم ۲۲ سالمه

خلاصه بدنسازی بدون مربی خوب باعث میشه ورزش نکردن برات مفیدتر باشه حتی

لااقل صدمه نبینی

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

مهم اینه که تو هر لحظه خودت رو دوست داشته باشی و راضی باشی.اگر میبینی اینجوری حالت بهتره بیشتر راضی انجامش بده.اما خب امکان چیزهایی که میگن بله هست  من برای این سن بیشتر باشگاه ورزشی رو توصیه میکنم رشته های دیگ

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم الان زوده نروتازه بعد از ۲۰ هم خواستی بری حتما حواست باشه مربی خوب بگیری و خصوصی هم باشه ک ...

ممنون از راهنماییت عزیزم.من خودمم یکی از اشناهامون همین اتفاق براشون پیش اومده بخاطر همین دودل شدم

شروع ورزش و سبک زندگی سالم از واجباته چ بهتر ک از سن پایین شروع بشه سریع تر اقدام کن و برووووووو🥰🥰 ...

یعنی همون بدنسازی رو برم؟ آخه یکی گفت زوده بنظرتون از دکتر مشاوره بگیرم؟

یعنی همون بدنسازی رو برم؟ آخه یکی گفت زوده بنظرتون از دکتر مشاوره بگیرم؟

اره نگا الان در حال رشدی درسته؟ پس عضلاتت هم در حال رشده بدنسازی هم ب رشد عضلات کمک میکنه،والیبال و بسکتبال و ..... علاقه نداری؟؟؟

اره نگا الان در حال رشدی درسته؟ پس عضلاتت هم در حال رشده بدنسازی هم ب رشد عضلات کمک میکنه،والیبال و ...

ببخشید با تاخیر جواب میدم

چرا اتفاقا به بسکتبال خیلی علاقه دارم مگه اونم اندامو میسازه؟