2777
2789

من امسال کنکور دادم معدلم ۱۹.۰۷ شد و تراز کنکورمم ۸۹۰۰ شد و مطمئن بودم یکی از سه رشته تاپ رو میارم ولی وقتی رتبه ها اومد خیلی اوضاع بد شد.مادرم نزاشت من کلا انتخاب رشته کنم و تمام انتخاب ها رو پزشکی روزانه زد و اینکه رمزمم عوض کرد که نتونم دستکاری کنم .که در نهایت ۵ دقیقه مونده به اتمام انتخاب رشته چون وقت نبود تو نت کد تعهدی سرچ کردم و از سایت از خدا بی خبر پی سی کنکور کد برداشتم زدم .بعد فهمیدم که این کد صرفا بومی بوده و کلا ده نفر ظرفیت داره و استانم دو کد دیگه داشته که ظرفیتشون حدود ۱۰۰ نفر هست .مادرم اصلا نزاشت تحقیق کنم در مورد این کدها.و الان همش بهم تیکه میندازه که تو اگر خوب بودی رتبت این نبود .همه اعضای خانواده طوری باهام رفتار میکنن انگار قتل کردم ‌.و تا چیزی هم میخوام بگم میگه میزدی خوب درحالی که حتی رمزمم عوض کرده بود و اصلا نزاشت کاری کنم.از همون شب رتبه ها شروع کردم هیچ کس دلداریم نداد هیچکی ولی خب همش قربون صدقه خواهرم برادرم میره که شما بخونید مثل این نشید .پشت کنکور بودن که برام خیلی درد آور بود و از خدا خواسته بودم که جونم رو بگیره ولی پشت کنکورم نکنه تجربه کردم و خیلی حالم بده کاش یه سرطان یک ساعته میگرفتم و تمام که دیگه دستم به خون خودم آلوده نشه که خدام قهرش بگیره‌.خدا خودش میدونه چقدر تلاش کردم و شب نخوابی کشیدم حتی تفریح و خرید هم هرگز با خانواده نرفتم که فقط پشت نمونم.کاش خدا بگه چرا اینجور شد چرا واقعا.به نظر انجام بزرگترین گناهان هم چنین مجازاتی نداره که امسال من تجربه کردم.خستم کاش یکی از ته قلب درکم می‌کرد و تو شرایطم قرار میگرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما روزانه میاری منم تراز و معدلم با اختلاف کمی پایین تر از شما شبیهتونه ولی احتمالا روزانه بیارم حا ...

نمیارم تراز کلم شده ۹۰۰۰ این تراز پارسال میداد ولی امسال جز مردودی چیزی نداره

عزیزم چقدر سخت! از ته قلبم میخوام که روزانه قبول بشی و راحت بشی از این عذاب. ولی اگرم یک درصد نشد کف ...

میدونم قربون خدام‌برم هرگز تنهام نزاشته ولی واقعا بریدم انگار همش میزنن تو سرم من که خلافی نکردم جز درس خوندن آخه مگه چیکار کردم واقعا خستم

عزیزم قطعا شما اولین و آخرین کسی نیستی که پشت کنکوره.بزرگش نکن و به حرفاشون اهمیت نده. من واقعا تعجب میکنم از رفتار مادرتون که اینجور جای شما تصمیم گرفته .این کلا بشه تجربه براتون نذارید کسی براتون تصمیم بگیره 

نمیارم تراز کلم شده ۹۰۰۰ این تراز پارسال میداد ولی امسال جز مردودی چیزی نداره

میاری عزیزم

دوست من معدلش ۱۸/۵ شد با تراز ۹۷۰۰

همه گفتن راحت میاره

توم معدلت بالا تر اینه، تقریبا تو یه سطحین 

دانشگاه تاپ نمیدونم ولی بقیه رو میاری

مشخصه خیلی زرنگ و باهوش بودی که تونستی با اون حجم و فشردگی  رقابت این ترازو بدست بیاری.

. دختر منم امسال کنکور داد و ترازش همین شد با اینکه درسش خیلی خوب بود و تلاششم خوب.

ولی شانس شماها ترازای سیو کار رو خراب کردن. خدا نگذره ازونایی که زحمتای امثال شما رو به باد دادن

درکت میکنم توی موقعیتت بودم نمیدونم به مامانت چی بگم واقعا مامانت خودش تحصیلاتش خوبه؟اطلاع داره که و ...

چه میدونم امسال انگار دنیا بر علیه من شد معدلم پارسال دست کم ۹۸۰۰ میداد امسال داد ۹۰۱۸ واقعا هیچی ندارم که بگم .کاش فقط دست کم بهم میگفتن کارت خوب بود ادامه بده یا چیزی ولی حتی یه کلمه ام حرف خوب نمیزنن.همش دلم انگار آتیش توشه همش تیکه میندازن اصلا حالم خوب نیست انگار خونمون شده خونه احزان .واقعا دلم میخواد فقط یک ساعت بشینم و گریه کنم حتی اگر بغض کنم میگن گریه برای کسی هست که زحمت کشیده نه کسی که هیچی نکرده