2777
2789
عنوان

چرا زدن بچه اشکال داره

193 بازدید | 20 پست

حداقل دل ادم خنک میشه دیگه....

انقدر دلم میخواد بزنم خدا میدونه اوووف فقط از آخرتش میترسم وگرنه چرا اون اشک‌منو درمیاره من نباید هیچ کاری کنم؟😒

من آدم نیستم؟

کاش میشد زد.این که درست نمیشه چه کتک بخوره چه نخوره خب من یکم سبک شم لااقل....

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خانوم محترم خودت میگی بچه 

بچه عقل داره! از روی قصد ک به شما صدمه نمیزنه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

راجب بچه کی دقیقا اینارو میگی؟

خودت یا فامیل؟

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️

سبک نمیشی.من ی بار دخترمو فقط زدم اونم سه سال پیش با اینکه الان هفت سالشه گاهی ازم می پرسه چرا اون روز منو زدی؟منم همش میگم منم آدمم شیطون منو گول زد ببخشید.باز هفته دیگه باز میپرسه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

لطفاً برای سبک کردن عقده های خودتون به تراپیست مراجعه کنید! هرچند باید این کار رو قبل از فرزندآوری انجام می‌دادید!

ای کاش درک می‌کردید فرزندآوری چه مسئولیت عظیمیه و فقط به پس انداختن بچه نیست. کوچک‌ترین رفتار درست یا غلط شما تبدیل به یک طرحواره یا تروما میشه و وارد جامعه میشه و هرچی از شما دیده رو روی بقیه پیاده می‌کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

2810