2777
2789

من پارسال تو چت ناشناس با ی آقایی آشنا شدم خب خیلی پسر خوب مودب کاری بود 

اما من چون نمیخواستمش خیلی از خودم روندمش 

یکی از دلایلی که این کارو کردم چون من یکی دوست داشتم بهش نرسیدم هنوز تو فکرش بودم نمی‌خواستم یکی دیگه ام اذیت کنم وقتی از خودم مطمئن نیستم 

بعد ی ماه با اون آقا حرف زدم میدونست بهش حسی ندارم 

ولی رفتار واقعا عالی داشت سر ی بحث جدا شدیم ی جوریایی با حرفام غرورش بدجور شکوندم 

من بعد چندماه عذاب وجدان گرفتم به دوستم گفتم گفت برو از دلش دربیار  نذار آه دل شکسته اش بگیره 

واقعا هم دلش پاک بود بلاخره زنگ زدم پیام دادم 

جواب داد پیامو زنگ زد نتوانسته بودم جواب بدم سر فرصت خودم زنگ زدم باادب متین صحبت کرد پرسید میخوای برگردی گفتم نههههه فقط میخواستم از دلت دربیارم همین مجبور شدم قطع کنم که قطع کردم من زنگ نزدم اونم دیگه نه پیامی نه حرفی 

ولی هنوز پروفایلی که من براش انتخاب کردم هست 

تو ی چت دانشگاهم که برای امتحانم داده بودم اد بشه هست  دلم میخواد به خودم این آقا فرصت بدم برای ی رابطه  حالا چیکنممممممم بعداً فکرکردن بهش پشیمون شدم واقعا خوب بود

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

ببین اینکه هنوز اون پروفایل رو داره یا هنوز تو اون چت هست ممکنه دلایل دیگه ای داشته باشه،یا اصلا اتفاقی باشه،دلیل نمیشه که چون هنوز شما رو دوست داره تو اون گروه ها باشه.

و اگه میخواید مجددا رابطه تون رو شروع کنید به نظرم‌ یا رک بهش بگید و بگید بیا باهم آشنا بشیم و همو بیشتر بشناسیم یاهم با جوک و کلیپ فرستادن  شروع کن ببین چی میشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

نه خب عکس همو دیدیم تو ی شهر زندگی میکنیم تاحدودی کاملا میشناختم و من نفر قبلی باهاش آشنا شدم آنلاین بود و واقعا هم هر دو انتخاب بسیار خوب و عالی بود 

یهو الکی نمیشه اعتماد کرد درسته ولی خب من از نوع چت کردنش میفهمم چجوری ادمیه

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اینکه هنوز اون پروفایل رو داره یا هنوز تو اون چت هست ممکنه دلایل دیگه ای داشته باشه،یا اصلا اتف ...

خودش دفعه دوم که زنگ زدم گفت میخوای برگردی من گفتم نه در صورتی که واقعا میخواستم برگردم 

نه روم میشه نه غرورم می‌ذاره نمیدونم چیکنممم

خودش دفعه دوم که زنگ زدم گفت میخوای برگردی من گفتم نه در صورتی که واقعا میخواستم برگردم نه روم میشه ...

خب نگو ولی با کارات بهش نشون بده که میخوای برگردی

اولش دوستانه رفتار کن و زمان بده که بهتر همو بشناسید و ببینی واقعا به درد هم میخورین یا نه

حتما قبلش مطمئن شو با کسی تو رابطه نباشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
خب نگو ولی با کارات بهش نشون بده که میخوای برگردیاولش دوستانه رفتار کن و زمان بده که بهتر همو بشناسی ...

من تو ذهنم هست اگرم خواستیم رابطه ای شروع کنیم 

یک ماه تا دوماه بذاریم برای شناخت آشنایی ازهم دو دفعه بریم بیرون و.... بعدش دوتامون بشینیم فکر کنیم این آدم با تمام اخلاقیات و... میتونیم قبول کنیم یانه  اگه اوکی بود که دوست میشیم اگه نه که خداحافظ 

آخه اصلا نمیدونم چیکنم بخوام جوک کلیپ و... بفرستم نمیشه 

تو ذهنم اومد تولدش تبریک بگم ی جوری تولدش مهرماه هست ولی نمیدونم چه روزی شاید گذشته باشه