2777
2789
عنوان

خانمهای استخدامی بیابن

60 بازدید | 5 پست

نمره آخرین فرد قبولی در سهمیه ثبت نامی یعنی چی؟نمره اخرین فرد تو کل استان یا تو کل کشور کدوم منظورشونه؟

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏
ربطی به استان و کشور نداره

پس چطوریه؟نوشته سهمیه ثبت نامی.حالا این آخرین نفر تو کدوم منطقه منظورشه؟

الا بذکرالله تطمئن القلوب.    ♥️                                    خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار ✋🤚🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مثلا وزارت دارایی 2 نفر سهمیه آزاد میخواد

3 برابر 2 نفر میشه 6

6 نفر دعوت به مصاحبه میشن

نمره نفر 6 که از همه کمتر شده میشه نمره آخرین فرد قبولی در سهمیه ثبت نامی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مثلا وزارت دارایی 2 نفر سهمیه آزاد میخواد3 برابر 2 نفر میشه 66 نفر دعوت به مصاحبه میشننمره نفر 6 که ...

سهمیه ۱ نفر میخوان حالا رفتم تحویل مدارک اداره کل استان پرسیدم غیر من چند نفر برای شهرمون دراومدن که گفت یه نفر دیگه هم هست.حالا نمره من دو نمره از نمره آخرین فرد قبول شده درسهمیه ثبت نامی بیشتر هست یعنی اونوقت اون یکی رقیب نمره اش از من دونمره کمتره یا نمره آخرین فرد قبول شده در سهمیه که زده براساس نمرات همه قبول شدگان کل استان هست؟اینو موندم 

📌پک نوین استخدام دکتر مهدوی با گنجینه برای پارسال و pdf های امسال با هم هستن و پک کامل گامی نو پک کامل مدرسه تلاش پک کامل استخدام صد، ستارگان ،کیمیا، غزل استخدام برتر، غارنشین منابع کامل آموزگاری ،دبیری پرورشی و لینک کانال مصاحبه و کانال همه جدا هست کسی خواست به این آیدی

dlava1@

پیام بدید ایتا با هزینه فقط ۱۵۰ هزار تومان منتظرتون هستم

📌 با یک لینک سوپرایز براتون در کنار این پک بشتابید که تا دیر نشده 🤓🤓📚