2777
2789

این تایپک یکم ممکنه رو رحیتون تاثیر بذاره اگه نمیتونید تحمل کنید یا باردار هستید لطفا نخونید❌️ 

خانما من هم یه قربانی تجاوز هستم این اتفاق تو سن نه سالگی برام افتاد لطفا جزئیاتشو ازم نپرسید راجبش حرف زدن سخته

این تایپک رو جهت این زدم چند تا نکته رو بهتون گوشزد کنم حتی اگه میترسید، باز هم بخونید تا عاقبت بچتون مثل من نشه!

تاپیک من کامل نیست من هم بر اساس تجربیاتم صحبت میکنم پس اگه ناقصه عذر میخوام

اگه بچه ی کوچیک دارید حسابی هوشیار و مراقب باشید خیلی از پدر مادرا برای اینکه بچشون رو ازاد بذارن اجازه میدن در ساعات خلوت روز یا شب بره بیرون ولی شما اجازه ندید یا حتما یک بزرگتر لازما بالای ۲۰ سال رو همراهش بفرستید یا بهش گوشزد کنید جاهای شلوغ تردد کنه 

خیلی از پدر مادرا فقط چون تکلیفی رو بجا اورده باشن اگر دخترشون داره میره بیرون یه پسر کوچکتر رو همراهش میفرستن و خیالشون راحته چون پسره پس امن هستن اما این غلطه پسرهای کوچیک طعمه های راحت تری برای متجاوز ها هستن برای همین اگر بچتون رو در ساعات خلوت راهی بیرون میکنید حتما یک فرد کاملا بالغ رو همراهش بفرستید .

مورد بعدی اینه که خیلی از خانمای شاغل بچشون رو به فامیل میدن برای نگهداری یا پرستار اولا که اینکار خیلی ریسکیه، از اونجایی که کسی از پیشینه انحرافات جنسی کسی خبر نداره پس خیلی راحت به کسی اعتماد نکنید جملاتی مثل( ای اون پسر دختر عممه اون پسر خیلی خوب و سر به زیریه )جملات بی سرو ته این برای گول زدن خودتون ... به هرکسی بچتون رو ندید نگهدارن، ازار جنسی تو این موارد زیاده

مورد بعدی اینه که به بچتون بگید و توضیح بدید که با غریبه ها حرف نزنن به هیچ وجه! اون فردی که به من ازار رسوند یه فرد مذهبی بود و من در عالم بچگی فکر میکردم به من اسیبی نمیرسونه چون فرد با خداییه ....خیر !! به بچتون توضیح بدید که هر غریبه ای حتی اگر فرد بظاهر مهربونی بود باهاش جایی نره ازش پول نگیره و توی ماشینش سوار نشه و اگه خواست بوسش کنه یا لمسش کنه از اونجا فرار کنه و جیغ بزنه.... 

راجب قسمت های خصوصی بدنش دست و پا شکسته بهش توضیح بدید نه خیلی سر راست ولی توضیح بدید خیلی از پدر مادرا چون بچه چشم و گوشش باز نشه چیزی نمیگن اما لازمه که شما توضیح بدید راجب نواحی که کسی حق نداره ببینه و دست بزنه بهشون بگید و حتما حتما مطلعشون کنید شما دوستشون هستید و اگر کسی به نواحی ممنوعه بدنشون دست زد سریعا مطلعتون کنن  ... وقتی خواستید لمسشون کنید(بغل،بوس و....)ازشون اجازه بگیرید بذارید در کودکی یاد بگیرن برای لمس شدن باید اجازه بدن وگرنه کسی نباید لمسشون کنه

و موردی که باید خیلی دقت کنید اینه حواستون به تغییر خلق و خوی بچتون باشه حتما اگر ناراحتن و چیزی عذابشون میده ازشون بپرسید و اگر خدایی نکرده زبونم لال کودکانتون درگیر این موضوع شدن خودتونو نبازید متاسفانه حقیقت تلخ اینه که تا اخر عمر این اثار روی بچه ست اما با طرز رفتار صحیح با بچه ازار دیده و مرتب مشاوره روانشناسی دیدن میتونه اثرات این واقعه رو کم یا بلکم حذف کنه و در اخر هم سعی کنید این اتفاقات رو با همسرتون صحبت کنید و هردو مدیریتش کنید.... انشالله بلایای بد از خودتون و عزیزانتون دور باشه ولی احتیاط شرط عقله

الا بذکرالله تطمئن القلوب💕به مو میرسه ولی پاره نمیشه

مطمئنا شما این نکات رو بهتر از من میدونید ولی باز هم گفتم برای کسایی که نمیدونن

و اینکه بچتون رو خیلی تحت فشار نذارید و با مراقبت بیش از حد کلافش نکنید اما دورادور حوستنون شش دنگ بهشون باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی متاسفم برای اتفاقی که براتون افتاده، امیدوارم روزی روح و قلبتون کاملا التیام پیدا کنه🤲🏻💚🌱

ممنون بابت تاپیک مفیدتون🙏🏻💚

من هم چند نکته ای رو با اجازه اتون اضافه کنم:

دوستان استارتر زحمت کشید و بحث تجاوز به بچه ها رو کاملا توضیح داد ، اما در مورد نوجوان ها و خانم های بزرگسال و یا حتی آقایان ، لازمه بگم که خواهشاً ، لطفاً بعد از تجاوز دوش نگیرید، لباساتون رو عوض نکنید و نشورید ، دست و صورت نشورید و خودتون رو تمیز نکنید ، میفهمم سخته، درک میکنم اما همونجوری سریع برید پیش پلیس و پزشکی قانونی تا حداقل اون بی شرف متجاوز مجازات بشه .

دوستان هیچ وقت توی تجاوز خودتون رو مقصر ندونید ، به خودتون برچسب بی آبرویی نزنید چون شما کار بدی نکردید، شما خطایی مرتکب نشدید، جرم و جنایت از طرف شما نبوده.

هرگز بابتش خجالت نکشید، چون شما هیچچچچ عمل زشتی انجام ندادید بلکه متجاوز باید خجالت بکشه و احساس بی آبرویی داشته باشه نه شما🌱💚

و سعی کنید بعد از تجاوز حتما، حتما، در اسرع وقت پیش یک روانشناس خوب و کار بلد برید🌱💚

و امیدوارم این اتفاق تلخ  رو  هیچ  دختر و پسری تجربه نکنه🤲🏻💚

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

خیلی متاسفم برای اتفاقی که براتون افتاده، امیدوارم روزی روح و قلبتون کاملا التیام پیدا کنه🤲🏻💚🌱مم ...

ممنون از توصیه های مفیدتون ❤️