این تایپک یکم ممکنه رو رحیتون تاثیر بذاره اگه نمیتونید تحمل کنید یا باردار هستید لطفا نخونید❌️
خانما من هم یه قربانی تجاوز هستم این اتفاق تو سن نه سالگی برام افتاد لطفا جزئیاتشو ازم نپرسید راجبش حرف زدن سخته
این تایپک رو جهت این زدم چند تا نکته رو بهتون گوشزد کنم حتی اگه میترسید، باز هم بخونید تا عاقبت بچتون مثل من نشه!
تاپیک من کامل نیست من هم بر اساس تجربیاتم صحبت میکنم پس اگه ناقصه عذر میخوام
اگه بچه ی کوچیک دارید حسابی هوشیار و مراقب باشید خیلی از پدر مادرا برای اینکه بچشون رو ازاد بذارن اجازه میدن در ساعات خلوت روز یا شب بره بیرون ولی شما اجازه ندید یا حتما یک بزرگتر لازما بالای ۲۰ سال رو همراهش بفرستید یا بهش گوشزد کنید جاهای شلوغ تردد کنه
خیلی از پدر مادرا فقط چون تکلیفی رو بجا اورده باشن اگر دخترشون داره میره بیرون یه پسر کوچکتر رو همراهش میفرستن و خیالشون راحته چون پسره پس امن هستن اما این غلطه پسرهای کوچیک طعمه های راحت تری برای متجاوز ها هستن برای همین اگر بچتون رو در ساعات خلوت راهی بیرون میکنید حتما یک فرد کاملا بالغ رو همراهش بفرستید .
مورد بعدی اینه که خیلی از خانمای شاغل بچشون رو به فامیل میدن برای نگهداری یا پرستار اولا که اینکار خیلی ریسکیه، از اونجایی که کسی از پیشینه انحرافات جنسی کسی خبر نداره پس خیلی راحت به کسی اعتماد نکنید جملاتی مثل( ای اون پسر دختر عممه اون پسر خیلی خوب و سر به زیریه )جملات بی سرو ته این برای گول زدن خودتون ... به هرکسی بچتون رو ندید نگهدارن، ازار جنسی تو این موارد زیاده
مورد بعدی اینه که به بچتون بگید و توضیح بدید که با غریبه ها حرف نزنن به هیچ وجه! اون فردی که به من ازار رسوند یه فرد مذهبی بود و من در عالم بچگی فکر میکردم به من اسیبی نمیرسونه چون فرد با خداییه ....خیر !! به بچتون توضیح بدید که هر غریبه ای حتی اگر فرد بظاهر مهربونی بود باهاش جایی نره ازش پول نگیره و توی ماشینش سوار نشه و اگه خواست بوسش کنه یا لمسش کنه از اونجا فرار کنه و جیغ بزنه....
راجب قسمت های خصوصی بدنش دست و پا شکسته بهش توضیح بدید نه خیلی سر راست ولی توضیح بدید خیلی از پدر مادرا چون بچه چشم و گوشش باز نشه چیزی نمیگن اما لازمه که شما توضیح بدید راجب نواحی که کسی حق نداره ببینه و دست بزنه بهشون بگید و حتما حتما مطلعشون کنید شما دوستشون هستید و اگر کسی به نواحی ممنوعه بدنشون دست زد سریعا مطلعتون کنن ... وقتی خواستید لمسشون کنید(بغل،بوس و....)ازشون اجازه بگیرید بذارید در کودکی یاد بگیرن برای لمس شدن باید اجازه بدن وگرنه کسی نباید لمسشون کنه
و موردی که باید خیلی دقت کنید اینه حواستون به تغییر خلق و خوی بچتون باشه حتما اگر ناراحتن و چیزی عذابشون میده ازشون بپرسید و اگر خدایی نکرده زبونم لال کودکانتون درگیر این موضوع شدن خودتونو نبازید متاسفانه حقیقت تلخ اینه که تا اخر عمر این اثار روی بچه ست اما با طرز رفتار صحیح با بچه ازار دیده و مرتب مشاوره روانشناسی دیدن میتونه اثرات این واقعه رو کم یا بلکم حذف کنه و در اخر هم سعی کنید این اتفاقات رو با همسرتون صحبت کنید و هردو مدیریتش کنید.... انشالله بلایای بد از خودتون و عزیزانتون دور باشه ولی احتیاط شرط عقله