2777
2789
عنوان

عمم از سن چهارده سالگی اعتیاد داره ازدواج خوبیم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 75 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری باوجود اینا هنوز خوشگله؟

یه چیزی گفت دیگه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

اگه باهاش رابطه خوبی داری بهش بگو موقع حاملگی نکش 

چون بچت مشکل پیدا میکنه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

هیچ کدوم از اینا رو نداره بخدا پوستش مثل پوست بچس موهاشم بلند وپرپشت

تریاک مو رو پر پشت میکنهو پوستم صاف خب

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اره کج میشهپوستش داغون میشه، موهاش ریزش پیدا میکنه، دندوناش خراب میشه بعد میگید خوشگل!شاید تو نگاه ش ...

خآله مامانم از جوونی میگشید قلیون و تریاک و..الان ۸۰ سالشه ولی اونقد خوشکله خوشکله با اینک پیر شده هرکی میبینه میگه این جوونی ماه بوده و واقعا بوده.  بچه هاشم خیلی خوشکلن ولی خب مریضی قلبی و ریه داره 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

اره کج میشهپوستش داغون میشه، موهاش ریزش پیدا میکنه، دندوناش خراب میشه بعد میگید خوشگل!شاید تو نگاه ش ...

دقیقا

باید برن دو گینس ثبتش کنن طرف ۱۵ سال بکشه اونم شیرررررههههه ولی خوشگل باشه.شاید منظورش شیره خرمایی چیزی باشه

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲