2777
2789
عنوان

من اگه یه روز مادر بشم میدم بچه مو مادرم بزرگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 46 پست

من کنکور داشتنی برای اینکه نیام اینجا 

یه برنامه بلاک کردن سایت دانلود کردم 

نی نی سایت رو بلاک کردم 

سال اول زیاد می اومدم ولی سال دوم اصلا نیومدم چون بلاک بود

خودت چکار می‌کنی ؟ یعنی شبا میخوابی شوهرت بچه داری می‌کنه صبح زودم می‌ره سر کار؟ یا بیکاره؟

بیکار نیست کارش آزاده هروقت دوست داشته باشه میره 

درجریانی بجز شب صبحم وجود داره؟ خب کاراشونو صبح من میکنم درکش انقد سخته؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه درک اینکه مرد شب تا صبح نخوابه و صبح تا شب کار کنه سخته

نه عزیزم سخت نیست مرد مسئولیت پذیر انجام میده

بچهام دوقولوان تنهایی از پسشون برنمیام

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
من ی جاری دارم سر همین قضیه دااااایم خونه پدرش بود. دااااایم. ک اونا نگهدارن. انقد رفت ک‌الان میخوان ...

وای چه بد 🙁 

حالا شوهره نمی‌تونست چند مدت صبر کنه تا یه کم بچش بزرگ تر بشه 

برام دعا کنید کنکور دارم 🌿 اگه منو تو نی نی سایت دیدین بهم تذکر بدین که کنکور دارم ❤️ مرسی ✨ 
من کنکور داشتنی برای اینکه نیام اینجا یه برنامه بلاک کردن سایت دانلود کردم نی نی سایت رو بلاک کردم س ...

این برنامه رو از کجا پیدا کنم 

برام دعا کنید کنکور دارم 🌿 اگه منو تو نی نی سایت دیدین بهم تذکر بدین که کنکور دارم ❤️ مرسی ✨ 
بزرگ شده . خانوم ب بیماری گشادیسم مبتلاس.و پرویی.‌

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

الان دارم طلاق میگیرن ؟؟ 

نه عزیزم سخت نیست مرد مسئولیت پذیر انجام میدهبچهام دوقولوان تنهایی از پسشون برنمیام

آها خوب به سلامتی ، زنده باشن، از اول بگو دو قلو ، حالا بقیه خانما میرن شوهراشونو جر میدن که مردا همه بچه داری میکنن تو میای میخوابی، مطمینا شوهرت شرایطش رو داره که انجام میده 

مردی که کارمنده صبح ۶ باید بره شب ۹ میاد ،نا نداره شام بخوره چه برسه بچه داری کنه ، زن بالاخره خونه که هست یه چرتی هم شده طی روزمیزنه ،یا صبح دیرتر بیدار میشه، البته دوقلو کاملا بحثش جداست و مرد شغل آزاد هم شرایطش خوبه برای بچه داری

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ الان دارم طلاق میگیرن ؟؟

اره.‌ چون هرچیزی حدی داره.‌ من نمیتونم بچه نگهدارمو نمیتوم بپزمو نمیتونم فلان کنم زمان متاهلی معنی نداره‌.‌اینم کف برو همون ور دل مامانت ک برات بکنه

parasoo1989@
اره.‌ چون هرچیزی حدی داره.‌ من نمیتونم بچه نگهدارمو نمیتوم بپزمو نمیتونم فلان کنم زمان متاهلی معنی ن ...

ای بابا چه حیف زندگی داره الکی الکی خراب میشه 

کاش یکی میرفت وساطت میکرد 

اره.‌ چون هرچیزی حدی داره.‌ من نمیتونم بچه نگهدارمو نمیتوم بپزمو نمیتونم فلان کنم زمان متاهلی معنی ن ...

واقعا تا زمانی که آدم نخواد یه کم به خودش سختی بده و انتظار داشته باشه دیگران جمع و جورش کنن بهتره بچه نیاره به همون تفریحاتش بسنده کنه

2810