2777
2789
عنوان

من اگه یه روز مادر بشم میدم بچه مو مادرم بزرگ کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 46 پست
اگه مادرت دوست داشت خودش بچه دار میشد باز 😐

نوه یه چیزی دیگست شیرین تر از بچه خود ادمه قطعا نگهش میداره واسم 

برام دعا کنید کنکور دارم 🌿 اگه منو تو نی نی سایت دیدین بهم تذکر بدین که کنکور دارم ❤️ مرسی ✨ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاشو برو درستو بخون کنکور داری بعد به فکر عن شور بچت باشه خانومم

باشه میرم 🤦🏻‍♀️ 

برام دعا کنید کنکور دارم 🌿 اگه منو تو نی نی سایت دیدین بهم تذکر بدین که کنکور دارم ❤️ مرسی ✨ 
خب بچه نیار مگ مجبوری

خب بچه دوست دارم بعدشم اگه خودم نخوام قطعاً شوهرم میخواد 

اینایی که گفتی ساده ترین قسمت بچه داریه

دهنت سرویس میشه کاش فقط شیر و پوشک باشه

من دیشب تا حالا پنج بار شستم و حاضرم هزارربار بشورم فقطبذاره بخوابم😵‍💫😵‍💫😵‍💫

اینایی که گفتی ساده ترین قسمت بچه داریهدهنت سرویس میشه کاش فقط شیر و پوشک باشهمن دیشب تا حالا پنج با ...

🙁🙁 

خسته نباشی عزیزم 😍 

کسی نیست که کمکت کنه 

نه اینکه مامانت و مادرشوهر آیندت خیلی خوشش میاد عن بچه بشورن و از خواب و تفریحشون بزنن.🤣🤐

مامان من میگفت اگه میخواستم بچه داری کنم خودم میزاییدم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اره بابا چرا نکنه؟ من مال بچهامو میدم شوهرم بشوره شباهم کلا بااونه مامانامونم خیلی کمکم‌میکنن بخاطر ...

خودت چکار می‌کنی ؟ یعنی شبا میخوابی شوهرت بچه داری می‌کنه صبح زودم می‌ره سر کار؟ یا بیکاره؟

بشین برا کنکور بخون

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

یکی منو از این سایت بندازه بیرون 

2810