2777
2789

من

خوبی دو طرفه ست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهرم اینطوره 

خانواده همسرم با خانواده دامادشون خیلی اوکی هستن عین یه خانواده

برعکس از همون اول به لطف همین خواهرشوهرم حتی همسرم رو از من و خانواده ام دور کردن چه برسه به خودشون.... 

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

من نه حرفی رو تو دلم نگه میدارم نه پشت سرشون میگم 

کلاً آدم راحتی هستم 

اینو یادت باشه هیچ کس توی این دنیا نه جای پدر و مادرت رو میگیره و نه جای بچتو... 

حتی اگه خونواده شوهر فرشته از آسمون باشن و خونوادت خودت شمر بازم خونواده خودت یه چیز دیگه ان...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خواهر شوهرم اینطوره خانواده همسرم با خانواده دامادشون خیلی اوکی هستن عین یه خانوادهبرعکس از همون اول ...

عه چه بد شما خواهر شوهرت بزار کنار با بقیه شون سعی کن خوب باشید

منظرم خوبی نبود منظورم راحتی و اوکی بودن

راحت منظورت چیه؟ ما اگه از هم دلخوری داشته باشیم حرف میزنیم حلش میکنیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
منخوبی دو طرفه ست

نه اینطوری نیست

یه سری آدما اصلا معنای خوبی براشون تعریف نشده

اینا مثل عقرب میمونن اقتضای طبیعتشون نیش هست

خانواده همسرم اصلا معنای خوبی رو نمی فهمن که یک طرفه یا دو طرفه باشه...

من تمام توانم رو به کار بردم ولی شعورشون قد نداد...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

خواهرشوهر من فوت کرده هنوزچهلم ش نرسیده ومن داغون داغونم خیلی خیلی داغونم 

وخودم مادرشوهرم واحساس میکنم شکرخدا عروسم ازم راضیه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
من نه حرفی رو تو دلم نگه میدارم نه پشت سرشون میگم کلاً آدم راحتی هستم اینو یادت باشه هیچ کس توی این ...

اره منم تا چتد روز پیش فکر میکردم مادر خودم با مادر شوهرم یکیه ولی چند روز بعدش ی حرفایی شد که فهمیدم اشتباه میکردم الان بیشتر از قبل قدر مامانمو میدونم 

اره منم تا چتد روز پیش فکر میکردم مادر خودم با مادر شوهرم یکیه ولی چند روز بعدش ی حرفایی شد که فهمید ...

قطعا مثل مادرت نمیشه هرچقدرم خوب باشه باید یه سری جاها ازش دوری کنی هیچ کس تو دنیا مثل مادر خود آدم نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40