2777
2789
بخدا نمیدونی چه زجری کشیدم ،کرمانشاه دکترای ریه بچه زیرپنج سالو ویزیت نمیکنن منم ناچار بردمش کردستان ...

منم بچه م رشدش خوب نیست چند ماهه هردکتری میبرم تست عرقشونگاه میکردم میگفتن بخاطر سی اف وزن نمیگیره رشد دورسرش هم خیلی کمه بردم فوق تخصص مغزواعصاب نمیدونی منم چه زجری کشیدم همه میگفتن سی اف داره یا میگفتن بروتکلیف سی اف رومشخص کن بعداز۸ماه تازه فهمیدم سی اف نداره با دوباره باید ببینم چرا بچه رشدنداره دیگه شوهرمم همکاری نمیکنه میگه کم برودکتر بچه هیچی ش نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم کرمانشام دفعه اول رفتم آزمایشگاه پاستور ۵۸شودفعه دوم رفتم محمدکرمانشاهی ۴۷شد دکتر گفت یه ب ...

دکترکرکانشاه گفت بچه ت میکروسفالیه گفت سی اف داره یکی دیگه می‌گفت ازکبدش نمونه برداری میکنم خلاصه منوزجرکش کردن دیگه منتظرنبودم بچه موسالم ببینم دکترمغزواعصاب بهم گفت بچه ت طبیعی نیست کلی آزمایش وام آرآی ازش گرفتن هیچیشم نبودمیگفت عقب مونده میشه وهزارتادردومرض دیگه روبه بچه م گذاشتن بهت قول میدم بچه ت سالمه یاآلرژی داره یاسینوزیته به حرف دکترای کرمانشاه اهمیت نده بیخود نگرانی توکه تست عرقش پایین هم بوده بهرحال اگه جوابش اومد بی خبرم نذار برات دعامیکنم توهم برای بچه م دعاکن بچه من فقط هیچی نمیخوره که به این روز افتاده 

دکترکرکانشاه گفت بچه ت میکروسفالیه گفت سی اف داره یکی دیگه می‌گفت ازکبدش نمونه برداری میکنم خلاصه من ...

عزیزم امارضا گل پسرتو واست حفظ کنه

واسه رشدشم شاید ژنتیکی باشه خودتو همسرت لاغرید

پسربزرگ منم خیلی ضعیفه کلاس سومه انگار شیش سالشه 

عددش شد ۵۵ ولی جواب آزمایش دیگش اومده پلاکتش پایینه و گلبول سفیدش نمیدونم پایین یا بالا خدایا دیگه ن ...

عزیزم دکتر نگفت عدد تست تا چند باشه منفیه 

پسر من ۵۸شد دکتر میگه مشکوکه دارم دق میکنم روزی ده بار میمیرم

عزیزم دکتر نگفت عدد تست تا چند باشه منفیه پسر من ۵۸شد دکتر میگه مشکوکه دارم دق میکنم روزی ده بار میم ...

شما مگ آزمایش ژنتیک ندادین؟من امروز یه جواب آزمایش دیگشو گرفتم.قراره عکسم بگیرم بعد برم باز عکس ریه اما بهش ک پیام دادم گفت نرمال نگران نباش انقدر غثه خوردم نا ندارم حس میکنم دنیا رسیده ب اخر درکت میکنم😔

شما مگ آزمایش ژنتیک ندادین؟من امروز یه جواب آزمایش دیگشو گرفتم.قراره عکسم بگیرم بعد برم باز عکس ریه ...

من اول ازش دوبار تست عرق گرفتم دفعه اول۵۸شودفعه دوم ۴۷ بعد ازمایش الاستاز مدفوع داد عددش خیلی پایین بود دکتر گفت تست عرقشم مشکوکه باید ازمایش ژنتیک بده دیگه ازمایش ژنتیک ازش گرفتم امروز به ازمایشگاه زنگ زدم گفتن دوشنبه جوابش میاد توروخدا دعاکن جوابش خوب باشه