منم بچه م رشدش خوب نیست چند ماهه هردکتری میبرم تست عرقشونگاه میکردم میگفتن بخاطر سی اف وزن نمیگیره رشد دورسرش هم خیلی کمه بردم فوق تخصص مغزواعصاب نمیدونی منم چه زجری کشیدم همه میگفتن سی اف داره یا میگفتن بروتکلیف سی اف رومشخص کن بعداز۸ماه تازه فهمیدم سی اف نداره با دوباره باید ببینم چرا بچه رشدنداره دیگه شوهرمم همکاری نمیکنه میگه کم برودکتر بچه هیچی ش نیست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم منم کرمانشام دفعه اول رفتم آزمایشگاه پاستور ۵۸شودفعه دوم رفتم محمدکرمانشاهی ۴۷شد دکتر گفت یه ب ...
دکترکرکانشاه گفت بچه ت میکروسفالیه گفت سی اف داره یکی دیگه میگفت ازکبدش نمونه برداری میکنم خلاصه منوزجرکش کردن دیگه منتظرنبودم بچه موسالم ببینم دکترمغزواعصاب بهم گفت بچه ت طبیعی نیست کلی آزمایش وام آرآی ازش گرفتن هیچیشم نبودمیگفت عقب مونده میشه وهزارتادردومرض دیگه روبه بچه م گذاشتن بهت قول میدم بچه ت سالمه یاآلرژی داره یاسینوزیته به حرف دکترای کرمانشاه اهمیت نده بیخود نگرانی توکه تست عرقش پایین هم بوده بهرحال اگه جوابش اومد بی خبرم نذار برات دعامیکنم توهم برای بچه م دعاکن بچه من فقط هیچی نمیخوره که به این روز افتاده
عزیزم دکتر نگفت عدد تست تا چند باشه منفیه پسر من ۵۸شد دکتر میگه مشکوکه دارم دق میکنم روزی ده بار میم ...
شما مگ آزمایش ژنتیک ندادین؟من امروز یه جواب آزمایش دیگشو گرفتم.قراره عکسم بگیرم بعد برم باز عکس ریه اما بهش ک پیام دادم گفت نرمال نگران نباش انقدر غثه خوردم نا ندارم حس میکنم دنیا رسیده ب اخر درکت میکنم😔