2777
2789

منظورم از روی بی اعتماد به نفسی و تفکرات احساسی نیست.

شده با دلیل و منطق به این نتیجه برسید که لیاقت یه شخص رو ندارید؟ حالا میتونخ خانواده، دوست، همسر و .... باشه.

چیکار میکنید تو این موقعیت؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره احساس میکنم همسرم با من ازدواج نمیکرد خوشبخت تر میشد 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

آره 

منم بارها این حسو داشتم

حتی به زبونم اوردم

درسته همسرمم ادم کاملی نیست اما واقعا خیلی وقتا حس کردم لیاقتشو ندارم

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

اره تو یه رابطه بودم پسره خیلی خوب بود و خیلی قد بلند خانواده اصیل و پولداری داشت

حس میکردم کمم واسش

یا یکی دیگه بود خیلی پولدار بود و بسیار خوشگل و خوش تیپ

حس میکردم واسش کم هستم و چرا باید منو بخاد!

غیر اینکه بابت این حس غصه بخوری، کاریم میکنی؟

من چندبار خواستم جدا بشم از همسرم بخصوص زمانی که بیمار بودم و همسرم خیلی اذیت میشد و خیلی از اطرافیان سرزنشش میکردن که چرا با من ازدواج کرده.اما همسرم میگفت من بدون تو میمیرم نمیتونم ازت جدا بشم.حتی میگفت من مریض تورو با هزارتا سالم عوض نمیکنم....

خداروشکر کمکم کرد و خوب شدم

شایداگر همسرم ولم میکرد الان زنده نبودم که اینجا پست بذارم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
من چندبار خواستم جدا بشم از همسرم بخصوص زمانی که بیمار بودم و همسرم خیلی اذیت میشد و خیلی از اطرافیا ...

خداروشکر که همپات بود

ولی اصلشم همینه ها. اگر خدایی نکرده ایشونم مریض بود شما به پاش میموندی

خداروشکر که همپات بودولی اصلشم همینه ها. اگر خدایی نکرده ایشونم مریض بود شما به پاش میموندی

از کجا معلوم من میموندم؟

اصلا به خودم تو این مورد اعتماد ندارم

مریضی من مشکل اعصاب بود خیلی هم حاد و وحشتناک

همسرم کوه صبر بود...خدا کمکش کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810