حق الناس فقط غیبت کردن نیست .فالو کردن .لایک.وکامنت گذاشتن هم میتونه باشه مثلاً میایم یه پیج که موسیقی حرام میذاره رو فالو میکنیم یا کامنت میذاریم براش که همین مشروعیت بخشیدن به این عملشه .میریم میوه بخریم یه پرتغال رو برمیداریم فشار میدیم بعدم میذاریم سرجاش ونمیخریم .گچ تو کلاس رو برمیداریم برا خودمون نقاشی میکشیم یااستادی که باید یکساعت کلاس برگذار کنه سرپنجاه دقیقه کلاسو تعطیل میکنه .تو دانشگاه میریم از مایع تو دستشویی جورابمونو میشوریم یا باجوراب کثیف که بو ام میده میریم تو نماز خونه دانشگاه یا مدرسه .یه جلسه است چندتا بچه نشستن ردیف اول میریم بچه هارو بلند میکنیم خودمون میشینیم....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منظورت از موسیقی حرام چیه؟ با همه ی حرفات موافق بودم ، جز این یه قسمت که متوجه نشدم
جواب: هر موسيقى که به نظر عرف موسيقى لهوى و مطرب که مناسب با مجالس عيش و نوش است باشد، موسيقى حرام محسوب مىشود و فرقى نمىکند که موسيقى کلاسيک باشد يا غير کلاسيک. تشخيص موضوع هم موکول به نظر عرفى مکلّف است و اگر موسيقى اين گونه نباشد بخودى خود اشکال ندارد. بفرمایید براتون سرچ کردم
چقدر چیزا هستن که ارزششون رو اوردیم پایین و داریم انجامش میدیم
مثلاً درحق دست شکستن قلنج وحق پوست کندن جوش هم گناه محسوب میشه طبق سخنرانی که گوش کردم و ایشون در مورد رساله امام سجاد علیه السلام صحبت کرده بودن وشما اگر میتونید کتاب گناهان کبیره آیت الله دستغیب رو تهیه کنید و مطالعه کنید