2777
2789

دوتا دارم ..ی دختر پنج ساله و ی پنج ماهه..بهش گفتم بالش نی نی رو بیار نمیدوست کدومه..تو این پنج ماه نمیدوست چجور بزرگ شده..بعد اونروز گفتم میخوام حلقه بزارم گفتم اره جون خودت دوتا دیگه باید بیاری منظورش پسر بود ..یعنی من نفرت دارم از بارداری و بچه داری و بچخ..توروجون عزیزتون اگه میخواین بگین همه ارزو اینو دارن نظر ندین لطفا..بشدت بشدت بشدت بشدت دهن بینه شوهرم مثلا اگه اشپزخونه کثیف باشه خودش متوجه نمیش اگه یکی بگه اشپزخونه کثیفه دبگه هرروز میگه..اونروز دختر عمش گفت خوب دوتاپسرم بیارین از اون روز گیر داده اون فقط ی جمله گفت وای بحال دوسه سال دیگه ک این بزرگ بشه بقیه هم بگن من چیکار کنم با این شوهر تورخدا بقران اگه بگه طلاق میگیرم میرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش کن بابا 

من همیشه به شوهرم میگم یه شب تا صبح بیدار باش بچه رو نگه دار بعد اظهار نظر کن😉

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اخه من کاری با بقیه چیزاش ندارم فقط اینکه درمورد بچه اوردن دهن بینه مردم هست میترسم..دارم روانی میشم

مشاور کاملا میتونه درستش کنه

اگه دهن بینه راجب بچه به یکی بگو بهش بگه بچه زیادش خوب نیست

دعا کنید بختم نیک باشه یه شوهر سالم و خوب بکنم ممنونم محتاج دعا