2777
2789
عنوان

اگه 30 سال باشید برای ازدواج

568 بازدید | 36 پست

چقدر حساس میشید ؟

من یه خواستگار دارم خیلی دوسم داره بااینکه جواب رد دادم بازم پیگیره 

به نظرتون فرصت بدم بهش 

32 سالمه 

من لیسانس پیراپزشکی دارم ایشون دیپلم و شغل آزاد وضع مالیش خیلی خوبه 

یکی از دلایلم تحصیلات بود 

من که ازدواجمو کردم الان دنبال ارامشم

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه صه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
اگه اخلاق و شخصیت خوبی داره و درآمد ثابت.میشه تحصیلات رو نادیده گرفت

به ظاهر اخلاق اینا خوبه البته یکم روابط اجتماعیش ضعیفه 

شغلش آزاده درآمد ثابتی نداره ولی دست و دلبازه

ولی در کل پولدارن 

2804

اگه دوست داری خانواده تشکیل بدی و بچه دار بشی و دوستش داری زودتر ازدواج کن باهاش، منم سی سالگی ازدواج کردم اون موقع فکر میکردم فرصت دارم دیدم سی و هشت ساله شدم بدون بچه موندم بچه ام  رو هم از دست دادم،الان خیلی پشیمونم دیر ازدواج کردم.توان حاملگی دوباره رو ندارم،همش بچه ام میاد جلوی چشمم...

کاری به سنتون ندارم ولی تحصیلات تا یه جایی مهمه وقتی که درآمد خوب داره و به شما علاقه داره نمیشه از ...

خودمم بعدش یکم مردد شدم 

چون دوسم داره حاضره هر شرطی بذارم قبول کنه 

چون همین چند وقت خواستگار تحصیل کرده داشتم اما با یه حقوق خیلی پایین نه خونه دارن نه پس اندازی فقط یه ماشین در حد پراید 

راستش من خودم مثل خیلی ها بلند پروازم رفاه زیادی می‌خوام داشته باشم 

2805

اگه تحصیلات داشت، پولدار نبود😂

هیچوقت نمیتونیم با فرد کاملی اشنا باشیم، همه ی ما یه چیزایی کم یا زیاد داریم. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
خودمم بعدش یکم مردد شدم چون دوسم داره حاضره هر شرطی بذارم قبول کنه چون همین چند وقت خواستگار تحصیل ک ...

خب اگه اینقدر بهت علاقه داره میتونی برای ادامه تحصیل ام شرط بذاری

تویه تاپیک دیگه گفتم شرط بابای زنعموی من واسه عموم ادامه تحصیل بود عمومم سی و چند سال داشت ولی رفت لدامه تحصیل داد الان وکیله

2801