2777
2789
عنوان

خراب بازیم شده افتخار

140 بازدید | 8 پست

چرا باید قربون صدقه همکار مردت بری

بیای با افتخار بگی شوهر ذلیلت بجای اینکه مرونه باشه افتاده به پات گریه کرده

نه اون مرده 

نه تو روان سالمی داری 

هرزگی افتخار نیست 

ما گربه نیستیم که هر روز با یکی باشیم بچش پس بندازیم 

زیبایی انسانی به اینه که به یه نفر متعهد باشی

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

واقعا نفهمیدین تخیل یه بچه ۱۵ ساله ست که الانم رفته مدرسه؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
آخه به ما چه . هر کس مسول کارهای خودش هست . بیکاری ها راجع اش بحث میکنی . خوش به حال ات دغدغه دیگه ا ...

ببخشید درمورد اکتشافات هسته ای تاپیک تزدم

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز پنجشنبه هست مدرسه هاتعطیله😂😂😂

از وقتی ازدواج کردم روز هارو فراموش میکنم خواهر😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چخبره

در رابطه با تاپیک پربازدید