2777
2789
عنوان

حاملگی پس از سقط

224 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

من حدود یه ماه از آخرین خونریزی سقط جنینم میگذره حدود دو هفته پیش رفتم سونو بقایا نمونده بود و همه چی نرمال بود گفت چند وقت از آخرین خونریزی سقطت میگذره گفتم دو هفته گفتم دو هفته دیگه پس پریود میشه الان دو هفته گذشته و از آخرین روز خونریزی سقطم سی روز گذشته ولی پریود نشدم امروز دقیقا علائم حاملگی سری پیشم مثل زود ب زود گرسنه شدن و هوس چیز ترش داشتم و الانم حالت تهوع دارم ممکنه حاملگی باشه یا سندروم قبل پریودیه اینم بگم من همیشه قبل پریودی سینه هام حساس می‌شد ولی الان نشده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان بعیده حامله باشی و اصلا ریسک نکن رحمت آماده نیست!!! اون حاملگی هم برای خودت خطر داره هم جنین دک ...

منم اصلا قصد حاملگی ندارم و پیشگیری داشتم البته طبیعی

من تو چهار هفته بچم‌سقط شد همون موقع هم رفتم گفت بقایا نداری ولی بعد ۴۰ روز پریود شدم ک 

دو هفته کجا بود 

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
من تو چهار هفته بچم‌سقط شد همون موقع هم رفتم گفت بقایا نداری ولی بعد ۴۰ روز پریود شدم ک دو هفته کجا ...

اونموقع که من رفتم دکتر از آخرین روز خونریزی سقطم دوهفته گذشته بود دکتر گفت دو هفته دیگه پریود میشه یعنی از آخرین روز خونریزی سقطم ۲۸روز بگذره 

الان سی روز گذشته ولی پریود نشدم 

منم اصلا قصد حاملگی ندارم و پیشگیری داشتم البته طبیعی

خداروشکر حواست بوده پس 

بعیده باردار باشی یکم هورمونا قاطی میکنه من اینقدر طول کشید تا پریود بشم فکر میکردم چسبندگی گرفتم !!!  

ممکنه حامله باشی بی بی بزن

جدی؟چون اصلا قصدشو ندارم فعلا

البته اینم بگم قرص اسپیرنولاکتون دو روزه دارم برای جوش های صورتم مصرف میکنم ممکنه اون حالت ویار ترشی و گرسنگی مکرر و حالت تهوع از این قرص باشه؟

اونموقع که من رفتم دکتر از آخرین روز خونریزی سقطم دوهفته گذشته بود دکتر گفت دو هفته دیگه پریود میشه ...

من خودمم رفتم دکتر گفت معمولا تاخیر پیش میاد برای بعضیا سه ماه هم ممکنه پریود نشدن 

ولی آزمایش بتا داد انجام دادم و دو تا آمپول پروژسترون هم نوشت ک همزمان بزنم ولی تا رفتم آزمایش بتا دادم دیدم بالاخره بعد ۴۰روز پریود شدم

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
خداروشکر حواست بوده پس بعیده باردار باشی یکم هورمونا قاطی میکنه من اینقدر طول کشید تا پریود بشم فکر ...

نمیدونم واقعا خداکنه همین باشه چون همین ی ماه پیش سقط کردم و اصلا آمادگی ندارم برای بارداری مجدد چون بدنم ب شدت ضعیف شده

من خودمم رفتم دکتر گفت معمولا تاخیر پیش میاد برای بعضیا سه ماه هم ممکنه پریود نشدن ولی آزمایش بتا دا ...

اره منم زدم گوگل گفت ممکنه تا ۶۰روز هم طول بکشه ولی چون حالت تهوع دارم یکم شک کردم 

جدی؟چون اصلا قصدشو ندارم فعلاالبته اینم بگم قرص اسپیرنولاکتون دو روزه دارم برای جوش های صورتم مصرف م ...

دارو‌رو‌نمیدونم اما اگه پیشگیری نکردی  ووقت تخمکت باشه احتمال داره گرفته باشه ربطی نداره ک رحم‌اماده باشه یانه وقتی تخمک ازاد بشه همونجا اسپرم باشه میگیره  حالا بعدا یا میمونه یاسقط میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40