2777
2789
عنوان

صحبت کردن کودک هفده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 22 پست
دوستانی که میگن طبیعیِ توجه کنید بچه ۱۸ ماهه باید ۵۰ کلمه داشته باشهاینها از الان عقب میفتن از همسن ...

بچه ۱۸ ماهه باید ۲۰ کلمه بگه ، ولی من متخصص اطفال هم بردم از نظرشون شرایط الانش اوکی هست 

عزیز دلم من دختر اولم‌رو بحاطر تاخیر گفتار بردم گفناردرمانگر و اونجا روند تکامل رو توضیح دادندختر من ...

سلام عزیزم،دسرمن هم الان دوسال وشش ماهشه وتلفظ رو اشتباه میگه و تاخیرگفتار داره،شما چند جلسه بردید گفتار درمانی تانتیجه داد؟پدرش همکاری نمیکنه تا سه سالگی منم صبر میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته پسرم هم نسبت به خودم که یکسالگی به حرف افتادم ،دیر حرف زد ولی کلمه اینارو میگفت، جمله رو ۲سال و ۴ماه شروع کرد یهو به حرف افتاد و همه کلمه را رو کامل و خوب و بدون غلط تلفظ میکرد ، 

ولی دخترم الان فقط جیغ جیغ 😵‍💫😵‍💫

تجربه خودم از اطرافیان و دور بری هامو میگم تو این سالها

کلا یکسال میشن در حد چند کلمه

و یعد دوسال کلمات بیشتر 

و سه ال دیگه قشنگ

نمونش پسر داداشم الان ۳و خورده

تازه یه حرف اومده و جمله می گه

قبلش کلمه کلمه

و اون دختر داداشم

۴سال وخورده

هست کلا دو سال ببعد خوب حرف می‌زد

پسر وختر هم فرق دارن

تا به الان تجربه اطرافم

بود

یا پسر خواهرم از۲ سالگی تقریبا به صحبت اومده بود

و جمله میگفت

در کل یک سال چند کلمه میگن

یا چندین کلمه

و کلمه کلمه بعدن

چون با یچه ها خیلی ی بودم

بچه دوستم

و خودمم یچه م ۳ماهه هست

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 
تجربه خودم از اطرافیان و دور بری هامو میگم تو این سالهاکلا یکسال میشن در حد چند کلمهو یعد دوسال کلما ...

قشنگ حرب میزنن

سه سال 

تجربه خودم از اطرافیان و دور بری هامو میگم تو این سالهاکلا یکسال میشن در حد چند کلمهو یعد دوسال کلما ...

اصلاح میکنم

کلمه به کلمه

بچه ی داداش من از دو سالگی شروع کرد تازه کلمه گفت،الان ۶ سالشه انقد حرف میزنه مامانشو دیوونه میکنه ...

وای دقیقا من روانشناسی و آموزش کودکان خوندم، و توی تمام کتاب هامون جدول رشد زبانی واژگان کودک ۱۸ماهه رو ۱۰ الی ۱۲ کلمه زده مثل مامان بابا یا بعضی صفات مثل داغ سرد ، بعضی اعضای بدن سر پا دست 

حالا اینکه بعضی بچه ها،  نه میانگین بچه ها با سرعت متفاوتی رشد ِ زبانی رو طی میکنن دلیل بر غیر طبیعی بودن بچه های نرمال نیست، کاش با این حرفای غیر علمی شون استرس به جون مادرها نندازن

شما اینو از کجا درمیارید🤕دختر من ۱۸ ماهگی کامل حرف میزد دوسالگی شعر هم نصفه نیمه میخوندولی پسرم برع ...

من روانشناسی و آموزش کودکان خوندم، و توی تمام کتاب هامون جدول رشد زبانی واژگان کودک ۱۸ماهه رو ۱۰ الی ۱۲ کلمه زده مثل مامان بابا یا بعضی صفات مثل داغ سرد ، بعضی اعضای بدن سر پا دست 

حالا اینکه بعضی بچه ها،  نه میانگین بچه ها با سرعت متفاوتی رشد ِ زبانی رو طی میکنن دلیل بر غیر طبیعی بودن بچه های نرمال نیست، کاش با این حرفای غیر علمی شون استرس به جون مادرها نندازن