2777
2789
عنوان

صحبت کردن کودک هفده ماهه

301 بازدید | 22 پست

سلام دوستان . دختر من ۱۷ ماهشه ، هفته ۳۵ بارداری به دنیا اومد و خدا رو شکر به nicu نیازی نداشت ،فقط واسه زردی بستری شد تو دستگاه.

الان اصلا صحبت نمیکنه و تنها کلماتی که میگه ، نه. ، ماما ، بابا (اینم مارو صدا نمیکنه) ، و نمنم (به خوراکی خوشمزه میگه) . ولی تمام کارهایی که بهش میگم متوجه میشه و انجام میده ، قشنگ میفهمه چی میگیم ،و خیلی هم شیطون هست .هرچیزو رو میخواد با اشاره و گفتن این ، بهمون میفهمونه . شما راجب کوچولوهاتون تجربه ای داشتین .؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی دخترمنم عین دختر تو.۳۶هفته به دنیااومد و واسه زردی بستری شد

فکرنمیکنم زبون و حرف ربطی داشته باشه.به اینا...

حرف زدن ارثیه.

نگران نباش.

اصلا یهویی میفته به حرف.

تخم بلدرچین و تخم کبک پیدا کردی حتما بهش بده جایگزین تخم مرغ

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
بچه تازه بعد دو سالگی شروع میکنه به صحبت اینا رو از کجا درمی‌آید آخه

شما اینو از کجا درمیارید🤕

دختر من ۱۸ ماهگی کامل حرف میزد دوسالگی شعر هم نصفه نیمه میخوند

ولی پسرم برعکس الان ۱۹ ماهشه تازه دو هفته ای هست داره با سرعت بیشتری کلمه یاد میگیره و تکرار میکنه اونم نصفه نیمه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دوستانی که میگن طبیعیِ توجه کنید بچه ۱۸ ماهه باید ۵۰ کلمه داشته باشهاینها از الان عقب میفتن از همسن ...

بچه ی داداش من از دو سالگی شروع کرد تازه کلمه گفت،الان ۶ سالشه انقد حرف میزنه مامانشو دیوونه میکنه  

کی گفته بچه ۱۸ ماهه ۵۰ تا کلمه باید بگه؟؟؟؟؟؟

شما اینو از کجا درمیارید🤕دختر من ۱۸ ماهگی کامل حرف میزد دوسالگی شعر هم نصفه نیمه میخوندولی پسرم برع ...

دقیقا منم بچه اولم یک سالگی به سری کلماتو میگفت،۱۸ ماهگی جمله می‌گفت ولی دومی الان ۱۹ ماهشه،تازه کلمه یاد میگیره،هر بچه ای یجوریه

بچه ی داداش من از دو سالگی شروع کرد تازه کلمه گفت،الان ۶ سالشه انقد حرف میزنه مامانشو دیوونه میکنه ...

عزیز دلم من دختر اولم‌رو بحاطر تاخیر گفتار بردم گفناردرمانگر و اونجا روند تکامل رو توضیح دادن

دختر من از ۳ سالگی کامل حرف زد اپا چون دیر حرف افتاده بود برخی حروف رو درست تلفظ نمیکرد و باعث عدم وضوح شده بود توی گفتارش

شما فقط دیر حرف زدن رو نبین عوارضش هم ببین همین عدم وضوح باعث میشه بچه توی صحبت کردن کم بیاره کلافه بشه جیغ بزنه پرخاشگر بشه

جمع بچه های همسن توی بازی کنارش بزارن

ما ایمها رو داشتیم تجربه میکردیم که برای درمان مراجعه کردیم