2777
2789
عنوان

تا حالا شدهههههه

310 بازدید | 37 پست

تا حالا شده یکی و تا حالا نییده باشین بعد وقتی دیدینش حس کنین ی وایب آشنایی بهتون میده ی حس آشنایی  میده انگار خیلی وقته میشناسینش غریبه نیستین آشنایین ؟

ی تئوری یودد میگف خیلیا تو زندگی قبلیتون میشناختینشون برا این الان حس آشنا میدن براتون پیش اومده؟

بله . علاوه بر اون خیلی از اتفاقات رو توی خواب پیش بینی میکنم

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گاهی اتفاقایی میوفته ک بنظرم آشناس حس میکنم قبلا مثلا توی اون موقعیت بودم ی حرفی زده میشع یا جایی میریم ک با خودم میگم من این صحنه رو کجا دیدم آشناس برام؟نمیدونم خواب میدیدمشون یا فقط ی حس بود ولی بعضی جاها اره بهم این حسو میده ولی آدما نه!

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
اره خیلی .یا بعضی اتفاقا برام اشناس خیلی انگار یه بار قبلا اتفاق افتادهگ

جدی چرا اینطوریههههه یا دیدی مثلا یکی و میبینی انقد برات انگار اشماس انگار ن انگار طرف غریبه اصن انگار صد ساله می‌شناسیش

گاهی اتفاقایی میوفته ک بنظرم آشناس حس میکنم قبلا مثلا توی اون موقعیت بودم ی حرفی زده میشع یا جایی می ...

جدی چرا خیلیا اینجورین انگار ی صحنه رو قبلا دیدی فک کن اگر واقعا قبلا دیده باشی عجیبه جدی

واقعا؟ حس شیشمت چطوره؟

آره عزیزم . خودمم پشمام ریخته

بعضی وقتا بعضی چیزا رو که میگم درست در میاد

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

جدی چرا اینطوریههههه یا دیدی مثلا یکی و میبینی انقد برات انگار اشماس انگار ن انگار طرف غریبه اصن انگ ...

اینطوری که تو زندگی پس از زندگی یکی تعریف میکرد می‌گفت من دیدم قبل اینکه به این دنیا بیام کل زندگیم رو دیدم و انتخاب کردم که همین زندگی رو‌میخوام

مثلا میگفت اونی که فلج هست خودش انتخاب می‌کنه چون تو اون دنیا مقامش بالاتر میشه

واییییی😂😂برا غریبه چی درست در میاد؟ الدن من ی چیزی بپرسم😂

مثلا یه سوالی که جوابش رو میدونن میپرسن بعد بعضی وقتا درست میگم . ۳ ۴ مورد هم پیش اومده چیزایی که گفتم اتفاق افتاده . البته خیلی اوقات خطا هم میده

بفرمایید عزیزم حتما