2777
2789
عنوان

چقدر مردا عجیبن 😐 ادم میترسه ازدواج کنههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 45 پست
یعنی همسرش تازه مرده ؟! برگام بعد اومده دوست دختر بازی؟!!!! مثل شوهر من که روز دوم فوت عموش یه دخت ...

نه زنش تازگی فوت کرده اون موقع  ک من باهاش حرف میزدم میگفت مامانم هست خونه بعد حرف میزنیم یا میگفت با مامانم اومدم بیرون غذای مامانم فلان وای همش فک کنم منظورس زنش بوده مزتیکه خر 

واقعا نمیتونم بزارم تو دلم من خر فرض کرده بود 😂 اما خب ولش ارزش نداره

نهههه باید اینکارو کنی 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خدا لعنت کنه این عوضیای متاهل رو که می رن تو زندگی دخترا و خیلیاشونو وابسته می کنن و دختره بعدش می فهمه متاهله

خواهرزادم اصلا متوجه نشد که پسره مجرده اونقد تا ۶ ماه شبا تا صبح هم تلفنی باهاش صحبت می کرد خواهرزادم داغون شد

من نمی دونم خدا کجاست که زن و مرد متاهل خیانت کن رو به زمین بزنه

منم اولش گفتم بزار حرف بزنم باهاش شاید ازدواج کزدم 😂😂 خیلی سخت پسندم بعد از رفتاز اینم خوشم نیومد ...

بخدا اینارو باید بسوزونی تا ادم بشنننن

مرتیکه هر روزم واسم خرج می‌کرد حسابی.....

بخدا خودمم میگم نکنه مثلا با یکی بوده زنش فهمیده یا یچیزی شده

آره 

یا مثلا خیلی هرز بازی درآورده زنش طفلی خودکشی کرده 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
نمیخوام انقد منفی باشم چون من هیجوقت ادم درست تو زندگیم پا نزاشته و این ناراحتم میکنه 😑

منم همینطور عزیزم منم همینطور😁

دقیقا دو خطی که نوشتی شامل زندگی منم بود

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
الهی خدا لعنت کنه این عوضیای متاهل رو که می رن تو زندگی دخترا و خیلیاشونو وابسته می کنن و دختره بعدش ...

من یبار هم ۱۷ سالم بود این بلا سرم اومد ولی مجازی بود اون موقع خیلی وابسته شده بودم 😂😂😂 انقد گریه میکردم وقتی فهمیدم 

بخدا اینارو باید بسوزونی تا ادم بشننننمرتیکه هر روزم واسم خرج می‌کرد حسابی.....

یبار با مامانم دعوام شده بود اینم زنگ زد منم جواب دادم زار زار گریه میکردم گفت چته گفتم نمیخوام اینجا بمونم گفت بیا خونه برات بگیرم 😂  

ولی خوشم نمیاددددد من تو اینم دختر زرنگی نیستم 😂

یعنی دهنشون سرویس کاشکی پسرای بی زن انقدر عاقل بودننن🤣

اره والا من یکیو دوس داشتم دارم و خواهم داشت چندین ساله 🫠 خودمم ازش جدا شدم اینده ای نداشتیم باهم هربار منو میدید میگفت یادم نرفته برات ساعت بخرمااا ..ونم میسوخت میگفتم بابا مگه ی ساعتی چنده حداقل هی نگو میدونم نمیخری