2777
2789

من شش ماه پیش با یکی اشنا شدم  دیدم ادم خوبیه  گفتم صبحت کنم ی مدت باهاش ببینم قصدش چیه 

از این ادم های بود که خیلیم خرج کن بود ولی من خودم دوس نداشتم ار کسی  پول بگیرم  

مامانمم دیده بودش بهم گفت حس میکنم زن داره 

منم از اونجایی ک  میدونستم حس مامانم قویه گفتم  بهش شناسنامت میخوام ببینم دیدم هی بی محلی میکنه و این چیزا 

خودمم زیاد به دلم نشسنت بعضی رفتارا ولش کردم اونم شدیدا پیگیر بود  

بعد امشب یهویی از سمت خونه همون ادم رد شدم دیدم نوشته درگذشت همسر گرامیتان بهتون تسلیت میگم اقای فلانی 😐 من هنگ کرده بودم واقعا 

وای عجببببب

البته مرد و زن نداریم همه ی ادما خوب و بد دارن

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار هم گل خریده بود گفت بیا  منم گفتم نمیتونم بیام گفت اخه گل خریده بودم برات گفتم واقعا نمیتونم دلمم نبود برم اصن 

بعد گفت گله دادم به مامانم 

همش به جای زنش میگفت مامانم فک کنم 😐

وایییی منم بد یکی آشنا شده بودم ماشین خارجی،  قد بلند ، خرج کن و پولدار....

یعنی گفتم دیگه شوهر ایندم هست

بعد فهمیدم زن داره ۲ تا بچه ها هم داره 

خودش اومد گفت که‌من عاشقتم نمیخوام چیزی ازت پنهون کنم ، لطفا ناراحت نشو ووووو

وای چجوری میتونن

عکس میگرفتی میفرستادی براش میگفتی تسلیت میگم آقای باهوش😂 بای بلاکش میکردی

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…