2777
2789

امروز استادمون در مورد این موضوع صحبت کردن از اونجایی که ایشون ارشد مامایی هستن گفتم بد نیست توصیه هاشو بگم...

اول اینکه گفتن سوشال مدیا خیلی تاثیر داره،همون گوشی ای که میدین دست بچه یکی از مهمترین عواملشه.استفاده از گوشی برا بچه ها مثل یه شمشیر ۲لبه ست

گوشی برا سرگرمی فرزند زیر۱۵سالتون نیست،برا بچه ای که بدنیا میارین وقت بزارین مسئولیت پذیر باشید.

دوم اینکه سعی کنین خیلی سربسته با فرزندتون یا حالا هر بچه ای که اطرافتون هست اطلاع رسانی کنید ولی بهش بگین نیازی نیست خیلی کنجکاوی کنه(یادمه مامان خودمم در مورد مسائل جنسی سربسته یه حرفایی میزد ولی وارد جزئیات نمیشد)میتونید از یه مشاور کودک کمک بگیرین،چون داخل محیط مدرسه ممکن هست دوستاش کنجکاویش رو بیشتر کنن.

سوم اضافه وزن و موادغذایی مورد استفاده هم خیلی تاثیر داره،که پیشگیری از موادغذایی تقریبا اجتناب ناپذیره ولی بجاش میتونید تحرک فرزند رو زیاد کنید

دلتنگ آواز قو🦢

چهارم رفتارهای جنسی پدرومادر یا دیگر اعضای خانواده مخصوصا اگه اختلاف سنی بچه ها زیاد باشه

همیشه یسری حریم بین خودتون و بچه ها باشه،لباس مناسب بپوشین جلوی فرزندتون

کودک کنجکاوی خیلی زیادی در مورد مسائل جنسی داره

از فحش های جنسی استفاده نکنید

دلتنگ آواز قو🦢
چهارم رفتارهای جنسی پدرومادر یا دیگر اعضای خانواده مخصوصا اگه اختلاف سنی بچه ها زیاد باشههمیشه یسری ...

حموم کردنشون چی ؟‌من الان خودم دخترمو حموم میبرم ؟ تا چه سنی لازمه ؟

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول بچه رو حموم کنید،خودتون لباستون درنیارینبعد بفرستین بیرون خودتون حموم کنین

دخترم ۱۴ سالش شده مگه اشکالی داره پیشش با لباس زیر باشم؟

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....