دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه بارم تو نانوایی فکر کردم نوبت منه نون و برداشتم بعد اون اقا گفت نون نمیبرم این خانم دست زد
اینو منم قبول دارم چون مستقیم میخوریم ممکنه طرف دستش کثیف باشه ، یا چیزای دیگه که نمیخوام بگم
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
وقتی نون میگیری میذاری رو همون صفحه خوب نفر قبلی هم به اون صفحه دست زده کارتش گذاشته ،کسی که حساس او ...
من که برام مهم نیست تازه خیلی وقتا با اسنپ سفارش میدم ولی دیدم وسواسیایی رو که دستاشونو میشورن دستکش دست میکنن میرن نونوایی بعد دستکشو در میارن نونو صاف میگیرن میزارن تو زنبیل یا مشمایی که خودشون بردن. به من که ضرری نمیزنه بزار انجام بدن
اعتماد به نفسم به دلایلی نابود شده اتفاق امروز هم منو داغون کرد
عزیزم فدات برو روانپزشک خواهر شوهرم بخدا از دست شوهرش اعتماد بنفس اش اصلا شکست خیلی داغون شد وسواس شدید گرفته در حدی که پاهاش اینقدر تواب که میشوره ومیسابه پوست پوسته شده حساب کن کسی میره خونش بعد میهمان همه چی رو میندازه بیرون الان بهتر شده قرص میخوره
یه بارم تو نانوایی فکر کردم نوبت منه نون و برداشتم بعد اون اقا گفت نون نمیبرم این خانم دست زد
همون اقا؟
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …