2777
2789

وضعیت جامعه امروز اینطوری نیست که کسی بتونه کار‌نکنه البته هستن کسایی که شوهر حقوقش خوبه یا خودشون قناعت میکنن و میگذرونن اما با این وضع گرونی زن و مرد باید هردو کار کنن تا خرج زندگیشونو بدن مخصوصا اگه بچه داشته باشی خرجا خیلی سنگین تره

الا بذکرالله تطمئن القلوب💕به مو میرسه ولی پاره نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وظیفه زن پول درآوردن نیست بلکه پول خرج کردنه پس صددرصد با خانه داری موافقم

از این حرف بیزارم با احترام

وظیفه هر انسانی تلاش و کار کردن و مستقل بودنه

زندگی مشترک زمانی قشنگه که همه چیزش مشترک باشه

فقط تو ایران وظیفه زن خرج کردنه و کار نکردنه...

هرخانمی شاید یه برهه از زندگیش رو بشینه تو‌خونه نتونه کار کنه ولی هرانسانی باید مستقل باشه

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
وضعیت جامعه امروز اینطوری نیست که کسی بتونه کار‌نکنه البته هستن کسایی که شوهر حقوقش خوبه یا خودشون ق ...

بله از لحاظ مالی متاسفانه شاغل بودن رای میاره ولی خیلی ها با وجود شرایط مالی خوب بازم ترجیحشون اینه شاغل باشند

فقط لطف خدا

شاغل بودن تو بیرونو دوست ندارم به شخصه،مگر دورکاری باشه

از رفت و آمد و ارتباط با آدما بدم میاد

جو شرکتای خصوصی هم برام جالب نیست

اگه هم زمانی بخوام دوباره شاغل بشم ترجیحم پیش آشناست یا همون دورکاری

فعلا هم که دانشجوی ارشدم و خانه دار و یکی از آرزوهام اینه که یه روز استاد دانشگاه بشم

چون تعریف از خود نباشه واقعا تو ارشد تا اینجا عالی عمل کردم و استادام خیلی ازم راضی بودن

تمام تمرکزم رو دانشگاه و درس و بی حاشیگی بود

و خب نیاز مالی هم نداریم که بخوام حتما کار کنم و از تحصیلاتم بیفتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

قطعا مستقل بودن خوبه

ولی تایمش خیلی نباشه

تایم بالا تو مجردی هم اذیت میکنه چ برسه ب تأهل 

من یجا میرفتم ۵ بیدار میشدم ۸ شب می‌رسیدم خونه ی باشگاه هم نمیتونستم برم!!!

اینجور کار کردنا ادمو از پا درمیاره

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
وظیفه زن پول درآوردن نیست بلکه پول خرج کردنه پس صددرصد با خانه داری موافقم

انگار داری میگی وظیفه مرد تمیز کردن و کمک تو کار منزل نیست بلکه ریخت و پاش و کثیف کردن خونست

از این حرف بیزارم با احتراموظیفه هر انسانی تلاش و کار کردن و مستقل بودنهزندگی مشترک زمانی قشنگه که ه ...

زن بره سرکار غذا درست کنه بچه داری کنه خب از پا میفته که تازه حقوقشم دودستی تقدیم شوهر کنه؟

موافقم خیلی شیک بشینه خونه خرجیشم شوهرش بده چشمش کور دندشم نرم😊😊تازه پیر و فرسوده هم نمیشه

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

انگار داری میگی وظیفه مرد تمیز کردن و کمک تو کار منزل نیست بلکه ریخت و پاش و کثیف کردن خونست

مخم هنگید چی میگی😩😩

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

2810