2777
2789
عنوان

دلیل مزاحمت زیاد خیابونی چیه

228 بازدید | 15 پست

برای شماهم زیاد پیش میاد؟ یا مشکل و عیب از منه و خودم حالیم نیس؟؟

من تو خیابون اصلا حرف نمیزنم و حجابمم کاملا پوشید و مذهبی ام فقط چار سرم نیس تلاش میکنم اصلا ب کسی هم نگا نکنم  جدید انقدر مزاحمت زیاده شده اخم زیاد هم میکنم 

مملکت چش شدهه قبلا اصلا اینجوری نبود

هیچ ربطی به پوشش نداره مردم بیکارن و هول 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما که بیرون  میریم اصلا مزاحم نیست 

همه چی اوکیه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ما که بیرون میریم اصلا مزاحم نیست همه چی اوکیه

کدوم شهرین؟

من کرمانشاهم 

محاله برم بیرون کسی پیشنهاد نده یا مزاحم نشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

اگه میگفتی پوششت یجور دیگس 

مقصر اول و آخر و اصلی خودت میشدی😁

ولی خب اینجور وقتا مقصر معلوم نیست کیه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
کدوم شهرین؟من کرمانشاهم محاله برم بیرون کسی پیشنهاد نده یا مزاحم نشه

ما شیرازیم 

همه دخترا تیپا خفن از تهرانم باکلاس تر 

ولی هیشکی کاری به کسی نداره 

شهر با شهر فرق داره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
ما شیرازیم همه دخترا تیپا خفن از تهرانم باکلاس تر ولی هیشکی کاری به کسی نداره شهر با شهر فرق داره

چقدر خوب 

من کلی اذیت میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ربطی به پوشش و شما نداره مریض جنسی زیاده من یادمه دختر چادری تعریف میکرد با وجود چادر و پوشش سفت و سخت تو چهارده سالگی وقتی حرم امام رضا بود یک مرد. سینش رو فشار میده و سریع می‌ره 

همیشه ام دیگری مقصر نیست 

شاید تایمی که در میای بیرون مناسب نیست 

یا مثلا درشت اندامی یا راه رفتنت طوری هست که خیال میکنن دختر نیستی 

یا مثلا خوششون میاد و دوست دارن باهات ارتباط بگیرن تو خیال میکنی مزاحم هستن 

یا زیاد ارتباط چشمی میگیری چه بدونم تو خیابون با گوشی صحبت میکنی و یا حتی مثلا رفیق تاثیر داره 

شاید اون محیطی که رفتو امد داری پایین شهر جنبه یه سری ادماش پایین حرف دراوردن 

به همه چز فکر کن اگه موردی نبود بدون بقیه مریض اند