2777
2789

الان با خودشون میگن دختره مونده رو دست ننه باباش میخوان بدنش زودتر 

وووو .....

نمیشه هم با پدرم حرف زد سریع ناراحت میشه 

خدااااوندااااا خودت یه کاری کن آبروم داره می‌ره 

......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتی باباتو ترجیح میدم ب حرف مردم 

بزار بابات ناراحت شه یعنی چی زنگ بزنن

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

عجب ادمای بیشعوری ان

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
کلا گفتم بهش من که مستقلم بیکار و بیعار نیستم خواستگارای دیگه هم دارم ولی فوکوس کرده رو اییییین وای ...

چرا مگ این چ فرقی با بقیه داره 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
ناراحتی باباتو ترجیح میدم ب حرف مردم بزار بابات ناراحت شه یعنی چی زنگ بزنن

ب خدا انقد بهش گفتم خواهشاً مراقب آبروم باش الان اینجوری میکنی پس فردا اگه با این ازدواج بکنم هم تا تقی ب توقی بخوره میگه تو رو نخواستنت یا از خدات بود من بیام بگیرمت 

ذات اکثر مزدا همین 

......
ب خدا انقد بهش گفتم خواهشاً مراقب آبروم باش الان اینجوری میکنی پس فردا اگه با این ازدواج بکنم هم تا ...

یعنی مطمین باش ک میگه بهت 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
2810