2777
2789
عنوان

نوزاد ده روزه سرما میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 75 پست
نشستم دارم زار زار گریه میکنم بالاسرش، هشت ساعته شیرنخورده بچم😭

عطسه، سرفه، کم شدن اشتها، بی قراری و تب علائم سرماخوردگی تو نوزادان هست. یه نوبت میگرفتی میبردی پیش فوق تخصص نوزادان. تبش هم چک کن. 

موقعی که می‌بری حموم بخاری رو روشن کن بچه سرما نخوره هوا دیگه سرد شده. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشستم دارم زار زار گریه میکنم بالاسرش، هشت ساعته شیرنخورده بچم😭

مادر مثلا گریع ی تو چ دردی رو دوا میکنه الان ؟؟پاشو ببر دکتر

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
چرا نبردی دکتر عزیزم منم نوزادم ۲۴ روزش بود سرما خورد سریع بردم دکتر علائمش همینا هستند

ساعت شیش دکتر بودیم، بهش گفتم بیحاله گریه میکنه، دوتا قطره ضدنفخ و کولیک داد فقط😥

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
عزیزم کلاه نخی سرش کن با یه روغن گرم مثل زیتون یا روغن حیوانی پشت و شکم بچه رو آروم ماساژ بده با یه ...

آره اینا بهترین کاره 

دارو نده عزیزم آنتی بیوتیک اصلا نده حتی دکتر داد 

گرم نگهش دار مخصوصا سرشو 

خودت با سرنگ شیر بده اگه اصلا نخورد حتما ببرش بیمارستان 

لعنت به سرما من پنج شنبه زایمان کردم تا اومدم خونه افتادم به سرماخوردگی حالا می ترسم بچه هامم بگیرن،،کاش مهر به دنیا نمیومدن.

ببرش الان دکتر سریع.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

ساعت شیش دکتر بودیم، بهش گفتم بیحاله گریه میکنه، دوتا قطره ضدنفخ و کولیک داد فقط😥

گلوهاش رو چک نکرد ؟بهش نگفتی شیر نمیخوره؟

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

چ مادر احمقی هستی از اول تاپیک دارم میگم زنگ بزن اورژانس من پرستار بخش نوزادانم هر نوزادی باید هر ۲ ...

من حالم بده با گریه دارم مینویسم وقت نمیکنم همه کامنتا رو بخونم هنوز تو چه آدمی هستی که بهم توهین میکنی یعنی تو بچه خودمو از من بیشتر دوس داری مثلا واقعا برات متاسفم

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
گلوهاش رو چک نکرد ؟بهش نگفتی شیر نمیخوره؟

گف بیدارش کن بخوره

لعنت به سرما من پنج شنبه زایمان کردم تا اومدم خونه افتادم به سرماخوردگی حالا می ترسم بچه هامم بگیرن، ...

الان میبرمش دکتر...

ببرم بگم شیر نمیخوره؟ ممکنه بخاطر چی باشه؟

بیدارش کن شیربده، توبیمارستان دکترگفتن نوزادممکن 6یا5ساعت خواب باشه و شیرنخوره، نگران نباشید، قندش هم نمی افته ،اماشمابیدارش کن شیربده 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بخاطر خودت گفتم ببخشید ناراحت نشو خوب کردی بردی دکتر نتیجشو هم بگو ولی دیگ هیچوقت نذار ۸ ساعت بی شیر بمونه یاد نوزادای بد حالمون افتادم اعصابم خورد شد شرمنده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
2810