2777
2789
عنوان

نوزاد ده روزه سرما میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 75 پست

همین الان زنگ بزن اورژانس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما واسش دستگاه بخور سرد بزارخودتم ماسک بزندر همین حد بلدم ان شالله خدا همه بچه هارو حفظ کنه

از کجا بیارم بخور سرد، بعدشم سردش نمیشه بخور سرد بهش بخوره؟

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
عزیزم هرجور شده حتی با سرنگ بهش شیر بده زردی نگیره

زردی داشت سه روز بود تو دستگاه بود دیروز در آوردیم😥

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀
استارتر اگر بچت بی حاله که ببر بیمارستان مستقیم قندش میفته اب بدنش کم میشه

گاهی گریه میکنه اما اصلا شیر نمیخوره

الان دیره من حتی بوسشم میکردم فک نمیکردم نوزاد هم مریض بشه

منم جمعه زایمان کردم، تاآمدم خونه حس سرماخوردگی داشتم یکم رعایت کردم 

مگه چرک خشک کن نمیخوری بعدزایمان؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
از کجا بیارم بخور سرد، بعدشم سردش نمیشه بخور سرد بهش بخوره؟

نه بزار تو محیط خونه من خواهرم همش واسه بچش میزاره اصلا سرما نمیخوره نترس اونقدرا سرد نیست

واسه خودتونم خوبه

از داروخونه یا تجهیزات پزشکی بخر

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
نوزاد منم یک بار ک رفت حموم پنج شش ساعت خوابید شیر نخوردولی تو دکتر ببر

آره شوهرمم میگه چون حموم کرده خوابش میاد اما من نگرانم چون شیرم کم بود تا صبح همش گریه میکرد شیر میخواست یهو چرا اینجوری شد نمیدونم

2810