2777
2789
عنوان

کدوم گیفت حنا قشنگتره🌝🦋🤍🌱📸

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 64 پست
سلام خانوم خانوماحال شما؟حنابندون کیه شیطون؟چهارمی و هفتمی بنظرم خیلی قشنگن مخصوصا هفتمیهمون که یه د ...

سلام جانم😍🤍

خوبب و پر از استرسسسسس

خیلی یهویی و بدون برنامه ریزی گفتن پاشو برو خونه شوهر دیگه زیادی خوردی خوابیدی😵‍💫😂اره طرحش جدید بود برای خودمم جالب بود😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جانم😍🤍خوبب و پر از استرسسسسسخیلی یهویی و بدون برنامه ریزی گفتن پاشو برو خونه شوهر دیگه زیادی ...

مبارک باشه عزیزدلم خوشبخت بشی

ولی بنظرم زوده

هر طور خودت و خانوادت صلاح میدونید

ولی واقعا زوده

خودت دوس داری ازدواج کنی؟

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻
@avaa22 @16sonami @میاااا @مستوک سلاااام خوبین🤍🦋🌝نیومدم نیومدم با گیفت عروسی اومدم😂🤣

سلام خوشگلم

به سلامتی 😍

من بینشون از عکس آخری تو صفحه اول خوشم اومد .ظریف تر و شیک تر بود

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
مبارک باشه عزیزدلم خوشبخت بشیولی بنظرم زودههر طور خودت و خانوادت صلاح میدونیدولی واقعا زودهخودت دوس ...

مرسی جانم🤍🦋

قطعا زوده خیلییی زوده اونم برای منی که یه دختر خیلی لوس و مامانی هستم😑😂اما بهترین تصمیم و راهی که میتونستم انتخاب کنم همین بود

تلاشم اینه صبر کنن تا سال بعد امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد

🦋🤍موندم میون این همه خوسگل کدومو انتخاب کنم😂😂

اره همشون خوشگلن😍اونی که ظریف تره و روشون گل داره بهتره هیچوقت از مد نمیفته .

خوشبخت بشی😘❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
اره😂تاپیک قبلیمو ببین😬

عزیزممم...

پس تصمیمت قطعیه؟من نه میخوام مث بقیه بترسونمت نه میخوام بگم بدبخت میشی نه حتی تشویق به این ازدواجت بکنم

اگه تو با خودت نشستی و فکر کردی که با ازدواجت چیا را از دست میدی و با همشونم کنار میای پس مبارکته قشنگمم خوشبخت بشین(:❤

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
ارهقربونت جانمممم🤍🦋بهترین تصمیمی که میتونستم بگیرم همین بود:)

الهی عزیزدلم(:

پس

امیدوارم که خیلی خیلی خوشبخت بشین و همیشه هم‌پایدار بمونید❤

حالا بگو ببینم کلک دوسش داری؟😔😂

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
😂سلام جانم🤍🦋درخواست تعلیق داده بودم این مدت خیلی با کارای عروسی درگیر بودم تاپیک نمیزدم

عروسی خودت!؟ مبارک باشه❤️😍خوشبخت بشی❤️ 

درخواست تعلیق چرا؟ ما رو دور ننداز🥴😂

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

2810