2777
2789
عنوان

توروخدا با بچه یتیما مهربون باشید

175 بازدید | 22 پست

امروز یه بچه یتیمو دیدم ک پدر دوستشو با حسرت نگاه میکرد بعد این بچه که پدرش فوت شده مادرشم رفته شوهر کرده و پیش مادر بزرگ و پدر بزرگش زندگی میکنه ... 

حالا دیدم ک دوستشو نگاه میکرد دم مدرسه دوستش یه پسر بچه ۸ساله است گفت بابا میخوام با مهدی بازی کنم رفت از فست فود خوراکی خرید مهدی زیاد نخورد و فقط یه ذره برداشت .بابای پسره هم دید که پسرش خوراکی میداد به دوستش بدش اومد و کلی فوشش داد و با چشم گریون بردش خونه گفت نمیخواد با اون حرف بزنی...

خیلی ناراحت شدم... اگه اطرافتون یتیم میشناسین واقعا باهاش مهربون باشین ... من خودم یتیمم و بخدا خیلی درد بدیه!!!

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با ۲۹ سال سن یکی هی بابا بابا میکنه دلم برای بابام تنگ میشه حسرت میخورم وای ب حال بچه ها بمیرم الهی😢

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بخدا من همیشه مهربون بودم...چشم

و اینکه اگ از رو ترحم باشه قشنگ نیست

اما من رفیقم مامانش فوت شده

باور کن خیلیییی مراقبم نکنه ی چی بگم دلخور شه یا حسرت بکشه اصلااا

متاسفم واسه اون رفتارشون واقعا

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
من با ۲۹ سال سن یکی هی بابا بابا میکنه دلم برای بابام تنگ میشه حسرت میخورم وای ب حال بچه ها بمیرم ال ...

من رفتم باهاش حرف زدم اون فهمیده بود بابای دوستش چرا داد زد اما بروی خودش نمیاورد فقط ۸سالش بود

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
من رفتم باهاش حرف زدم اون فهمیده بود بابای دوستش چرا داد زد اما بروی خودش نمیاورد فقط ۸سالش بود

وای دلم خیلی سوخت بمیرم براش🥺🥺

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
بخدا من همیشه مهربون بودم...چشمو اینکه اگ از رو ترحم باشه قشنگ نیستاما من رفیقم مامانش فوت شدهباور ک ...

افرین حتی چیزی گفت ناراحت شدی باز برو خودت نیار اینا غماشون دوبرابرا

پدره بی فرهنگ بوده خوب داره تربیت یاد بچش میده همین بچش حق داره بزرگ شد باباش رو ببره خانه سالمندان ...

من جفت بچه هارو میسناختم اون پسره ک بابا داره اینقد بچه خوبیه حد نداره ولی مامان باباش دارن خودخواه بارش میارن ... اون خوراکی خوردنی باهمه سهیم میشه 

پدره بی فرهنگ بوده خوب داره تربیت یاد بچش میده همین بچش حق داره بزرگ شد باباش رو ببره خانه سالمندان ...

یعنی از خوراکی خودش همیشه میده به دیگران اما خانوادش نمیذارن

افرین حتی چیزی گفت ناراحت شدی باز برو خودت نیار اینا غماشون دوبرابرا

بخدا خیلیییی مراقبشم...خودش بارها گفته خدا تورو جای مامانم بم داده

حواسم هس چشم❤❤

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه

خاااک تو سررر بابای کثاافت اون بچه ...اشغاال حالا انگار اینایی که بابا دارن چه کوفتی شدن همشون نخاااله و معتاد شدن 

دلمم آتیش گرفت خدا لعنت کنه زبونی که لال نیست روو 

بعل اونوقت طرف هزارتا حرف قشنگ بلده لال آفریده شده 

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
منم پدر ندارم ۲۰ ساله پدربزرگم یبار از خونه بیرونش کرد گف گم شید یتیمهای بیصاحب ....

چه بی انصاف هستند

خدا هرگز نبخشه اینا رو 

والا ما پدر داشتیم باز خانواده پدری باهامون همین جور بودند اصلا بهمون محل نمی‌دادند  

یجورایی دل آدم میشکنه و دوست نداره هیچ وقت اونا رو ببخشه

اما یتیم قضیش فرق داره اونا دیگه بابا ندارند که دلشون خوش باشه اگه خانواده پدری نیست باباش هست 

انشاالله هرکی دل میشکنه خدا جوابش رو مثل خودش بهش بده 

2810