2777
2789
عنوان

بارداری به همراه کیست تخمدان

140 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان خوبین؟

بچه ها من سه روز پیش متوجه شدم باردارم، بعد زیر دلم به شدت تیر میکشید و درد میکرد، امروز رفتم سونو بهم گفت که هر دو تخمدان بزرگتر از حد طبیعی هست و کیست داری

خیلییییی دلنگرونم که چی میشه

ایا خطری من و جنین رو تهدید میکنه؟

هیچ علائمی از کیست نداشتم و برای اولین بار متوجه شدم کیست دارم

کسی تجربه داشته؟

چیکار باید بکنم؟

منم تو سونوگرافی ۹ هفته گفت کیست داری مهم نیست کم کم با بزرگ شدن جنین جذب میشهمنم قبل از بارداری ندا ...

احتمال جذب شدن هست؟

شما درد هم داشتین زیر شکم؟

مادرشوهرم کیست داشت و به شدت خطرجانی برای مادر و فرزند بوده بطوریکه کیست از جنین بزرگتر شده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمال جذب شدن هست؟شما درد هم داشتین زیر شکم؟مادرشوهرم کیست داشت و به شدت خطرجانی برای مادر و فرزند ...

اوائل خیلی درد داشتم 

بله دکتر بهم گفت جذب میشه 

شاید کیست خیلی بزرگ بوده

الحمدلله رب العالمین ...
منم تو سونوگرافی ۹ هفته گفت کیست داری مهم نیست کم کم با بزرگ شدن جنین جذب میشهمنم قبل از بارداری ندا ...

من ی فیبروم کوچیک دارم البته تو واژن اوندفکر نکنم جذب شه میشه موقع عمل احتمالاسزارین  هم بچه رو هم فیبروم رو جراحی کرد همزمان 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
من ی فیبروم کوچیک دارم البته تو واژن اوندفکر نکنم جذب شه میشه موقع عمل احتمالاسزارین هم بچه رو هم ف ...

فیبروم که جذب نمیشه اگه تو رحم باشه ممکنه دفع بشه بستگی به نظر پزشک هم داره و اندازه

الحمدلله رب العالمین ...
فقط نوشته حجم تخمدان ۱۲ و ۱۱ سی سی

شاید منظورش پلی کیستیک باشه....که همون تنبلی تخمدان میشه فکر کنم....اگه کیستت بزرگ بود حتما میگفت تو سونو

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️