معمولا برای آرون و کم حرف ها این اتفاق میوفته خودم همون دختر بودم البته همیشه نه ولی حس تنهایی رو زی ...
من برعکس برونگرا و پرحرفم
اما منم تو دانشگاه تنها بودم چون با هرکسی دوست شدم ازم سواستفاده کرد البته بجز یکی دومورد ک اونها دخترای خ خوبی بودن ولی مثلا همشهری نیستیم بعد دانشگاه هرکی رفت دنبال زندگی خودش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو مدرسه بیشتر خجالتی ها اینجوری بودن. تو دانشگاه خیلیا حوصله جمع نداشتن. چون خیلی طرز فکرها متفاوت میشه یهو. یکی تو فکر کار و درامد و مستقل شدنه. یکی هنوز تو دوران مدرسش مونده یکی اومده زن بگیره یا شوهر کنه و ...
راهنمایی کلاس هفتم من تنها بودم دلیلش هم این بود کسی بهم اعتماد نداشت. جثه ریز داشتم، پرحرف پرانرژی درسم هم خیلی خوب بود ولی بقیه بچه ها فکر میکردن بدرد نمیخورم سالهای بعد نظرشون تغییر کرد کلاس دهم هم یه اکیپ بزرگ داخل کلاس باهام ضد بودن و حوصله شون رو نداشتم.. زنگای تفریح تنها قدم میزدم با خودم حرف میزدم نه بداخلاق بودم نه درونگرا..فقط مثل اونا نبودم. حرف ناحق و اشتباه رو قبول نمیکردم
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄