2777
2789
عنوان

رفتم بیمارستان میگه به جز هزینه زایمان طبیعی هزینه اپیدورال

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 52 پست
یکی از آشناهای ما پارسال برای سزارین بیمارستان خصوصی ۱۳ داد میگه چهار بهش برگردوندن ۹ تومن شد هزینه ...

سال به سال که تغییر قیمت هم دارن .ولی بیمارستان خصوصی هر کی هر چی دلش بخواد قیمت میگه 

فکر نکنم اون بیمارستان بیشتر از ۲۰ بخواد گلم

بیمارستانای شهر ما بی وجدانن

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمعنم بیشترم میشه چون بخاطر گروه خونیم بچه هام زردی دارن همیشه یه شبم بچمو نگه دارن ۳۰ـ۴۰ رو صدرصد ...

خداازشون نگذره..واقعا بی انصافیه بخدا

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢
چخبره من دوسال نشده زایمان کردم بیمارستان خصوصی کلا یا اپیدورال شد ۱۰۵۰۰

منم همین فکرو میکردم گلم شوکه شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۴۰ تومن رو باید در نظر بگیریاصلا زایمان مکافات شده

خدا کمک کنه دیگه 

آدم به دولتی ها هم نمیتونه اعتماد کنه اصلا😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خدا کمک کنه دیگه آدم به دولتی ها هم نمیتونه اعتماد کنه اصلا😢

دولتی ها همه دانشجو هستن عزیزم میان دوره ببینن زن در حال زایمان رو واسه خودشون میکنن موش ازمایشگاهی 

هر کدوم یه معاینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دولتی ها همه دانشجو هستن عزیزم میان دوره ببینن زن در حال زایمان رو واسه خودشون میکنن موش ازمایشگاهی ...

اره دیگه همون

آدم اون موقع تو حال خودش نیست، فک کن یکی ام هی بیاد سیخونکت کنه 😤

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇