2777
2789
عنوان

خط فقر چند میلیونه ماهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 86 پست
من هم فوریت خوندم هم بهداشت حرفه ای اولا نترس از قدمی ک برداشتی اصلا هم اینطور نیست اما فوریت راحت ...

مرسی نه تهران و کرج نیستم  امیدوار شدم  🌹

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خودش کمکتون کنه. منم خانوادم خیلی تو مضیقن. اونقد غصشونو میخورم اما کاری هم از دستم برنمیاد. ط ...

هعی 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
اون واسه کسی هستش که سابقه کارش زیاد باشه و موهاش سفید شده باشه

نه منظورم به اون ۳۰ تومن بود که گفتن با این حساب کارمندان همه زیر خط فقرن

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
گوه خوردن من یه نفرم ۱۰ اجاره میدم ۴ قسط میدم می مونه ۱۱ تومن به لباس بدم به خورد و خوراکم برسم پس ا ...

موافقم مخارج بالاس

ما سه نفریم حقوق همسرم ۲۰ تومنه نمیگم رفاه داریم اما سخت هم نمیگذره البته مستاجر نیستیم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

همین که مستاجر نیستی خداروشکر

انشاالله خونه دار شدن همه مستاجرا🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

11تومن قسط میدیم

8تومن فقط خوردوخوراک

نه گوشت نه تنقلات نه مسافرت 

چهار نفریم سال تا سال لباس نمیتونیم بخریم 

حسرت همه چیم مونده تو دلمون خودمون به جهنم ازرو بچه ها شرمنده ایم خدارو شکر خونه داریم

11تومن قسط میدیم8تومن فقط خوردوخوراکنه گوشت نه تنقلات نه مسافرت چهار نفریم سال تا سال لباس نمیتونیم ...

دقیقا وضعیت ماهم مشابه شماست