2777
2789
اره

دلم برا بازارش تنگ شد 

شهرش کلا حس خوب داره

شهدای ک بالای کوه دفنن از بالا پشت بوم ما دیده میشد .

دلم برا اراک تنگ شد تازه عروس بودم اون موقعه خیلی دلم گرفت 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
شما از کدوم شهرید خودتون؟

تهران

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم برا بازارش تنگ شد شهرش کلا حس خوب دارهشهدای ک بالای کوه دفنن از بالا پشت بوم ما دیده میشد .دلم ...

اره اراک الان اگه چند ساله نیومدی خیلی تغییر کرده 

میگن خاکش گیراست حس خوبم خیلی داره مخصوصا توی بازار و حصار و اینا اون شهدا هم از خونه ما هم معلومه کلا هر جای اراک بری بالا پشتبوم میبینش

2805
خودم اراکیم بیشتر جاهاشم دیدم ولی چیز خاصی نیس😐

یه اراکی اصیل هیچ وقت شهرشو نمیکوبهوبه اصالت شهربزرگی چون اراک افتخار میکنه آب سنگبن اراک و اگه شهرای دیگه کشور داشتن الان ادعاشون گوش فلک و کر میکرد الان مطمعن شدم اراکی نیستی 😏😏😏

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
یه اراکی اصیل هیچ وقت شهرشو نمیکوبهوبه اصالت شهربزرگی چون اراک افتخار میکنه آب سنگبن اراک و اگه شهرا ...

اجی ما خودمون که میدونیم کیم پریرز همایش اراک بود ای کاش شرکت میکردی جز غرور ادم چیزی نمیگیر ه اززززز بس افتخار داره این شهر :))))))

اجی ما خودمون که میدونیم کیم پریرز همایش اراک بود ای کاش شرکت میکردی جز غرور ادم چیزی نمیگیر ه ازززز ...

اگه اونجا بودم با افتخار اما متاسفانه به خاطر شغل همسرم سالهاست تهران زندگی میکنم ❤

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
یه اراکی اصیل هیچ وقت شهرشو نمیکوبهوبه اصالت شهربزرگی چون اراک افتخار میکنه آب سنگبن اراک و اگه شهرا ...

ادم بهتره حقایقو بپذیره! من اراکیم، هیچ جای دیدنی نداره ! مگه بری اطاف اراک بیابونی باغی چیزی

سلام.بگو باردارم یا نه؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
2810