2777
2789

برو از ی دکتر خوب وقت بگیر برای چکاب و مراقبت‌های بارداری میتونی مطب بری یا تو بیمارستان تحت نظر پزشک زنان باشی

من خودم بیمارستان رو ترجیح میدم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اون خراب شده نرو لطفا ادم زیر کرسی تو خونه ی کاهگلی با ننه قمر زایمان کنه شرف داره بره تو اون خرا ...

میلاد زایمان کردین؟ مشکلش چیه کجا برم با بیمه تامین اجتماعی؟؟؟

برو از ی دکتر خوب وقت بگیر برای چکاب و مراقبت‌های بارداری میتونی مطب بری یا تو بیمارستان تحت نظر پزش ...

الان دکتر دارم نگران زایمانمم میخوام بیمارستانی باشه ک واسه تامین اجتماعی باشه...

الان دکتر دارم نگران زایمانمم میخوام بیمارستانی باشه ک واسه تامین اجتماعی باشه...

دختر خالم میلاد زایمان کرد سزارین والا ناراضی نبودش 

اما بچه دومش رو رفت اقبال

دکترت کجا زایمان انجام میده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میلاد زایمان کردین؟ مشکلش چیه کجا برم با بیمه تامین اجتماعی؟؟؟

میلاد رفتم یه دونه متخصص گذاشتن که طرف بحدی خسته میشه حوصله ی خودشم نداره چند تا زریدنت گذاشتن اونجا که من رفتم تو هشت ماهگی معاینم کرد دهانه رحمم مشکل داشت بچم یکماه زودتر دنیا اومد حتی خود متخصص گفت چرا زن هشت ماهه با این شرایط دهانه ی رحمش که مشکل داشته معاینه کردی 

دکتراش پدرمو که یکماه پیش مشکل بدی داشت بهمون نگفتن و الان کار از کار گذشته و عمرش به ساعت افتاده 

دیگه اون میلاد قدیم نیست که میشناختیش 

مبارک باشه♥️

من زایمان نکردم اما شبی که عمل شدم چون شلوغ بود بردنم بخش زایمان 

یه بخش خیلی تمیز بود کادر اتاق عملشم عالیه فقط مشکل این بيمارستان  اینه یکی خیلی شلوغه یکی منشی و پرستاراش سگن

فکر کنم از اول بری زیر نظرش دیگه مشکل وقت زایمان نداری

بیمارستان خوبیه ما زیاد رفتیم اونجا

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
دختر خالم میلاد زایمان کرد سزارین والا ناراضی نبودش اما بچه دومش رو رفت اقبالدکترت کجا زایمان انجام ...

نجمیه و بقیه الله اونجا ام ک هزینه سزارین اشون خیلی بالاعه با بیمه من...

میلاد رفتم یه دونه متخصص گذاشتن که طرف بحدی خسته میشه حوصله ی خودشم نداره چند تا زریدنت گذاشتن اونجا ...

وای چ بد خدا کمکتون کنه گلم

مگ مطب دکتر خودت نمیرفتی من تصمیمم اینه مطب دکتری برم ک توی میلاد سزارینم کنه....

نجمیه و بقیه الله اونجا ام ک هزینه سزارین اشون خیلی بالاعه با بیمه من...

عزمزم در مورد بیمارستان امام خمینی هم تحقیق کن من برای زایمان نمیدونم ولی پدرم اونجا بستری بود رسیدگی عالی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم نظرات خیلی متناقضه...

ببین هرجایی بری بسته به شانسته الان بالا گفت مشکل پدر منو نگفتن دکتر من تخت بغلیو معاینه کرد یه دست زد به شکمش مشکلشو گفت یا یه بیمار بود میگفتن اپانتیسه دست زد گفت نه شکمت کار نکرده اینجوریه فرستادش سیتی

هر جایی میری قبلش تحقیق کن زیر نظر چه دکتری باشی

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
2810