2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گف شیرت خشک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 75 پست
دقیقا میگه وقتی شیر دارن پول خرج نکن

اره. کلا هم اینکه این قضیه هم اینکه دوست دارن تو همه چی نظر بدن. مادرشوهرم هروقت بهم میرسه جمله اولش اینه که عوضش کردی  منم تو دلم میگم نه بچه رو میزارم تو جیش و پی پی غرق بشه بعد تو بگی عوضش کنم.

من سر همین حرفا و کارا ک سر پسرم کرد. سر دخترم خونمونو از کنارشون بردیم. ب شوهرم گفتم اگ میخای روانی شم همینجا بمونیم

اره. کلا هم اینکه این قضیه هم اینکه دوست دارن تو همه چی نظر بدن. مادرشوهرم هروقت بهم میرسه جمله اولش ...

مشکلشون اینه سریع بی بیشون عوض نکنیم چون زیاد استفاده میشه لباسای خوب نخریم براشون بچن سریع بزرگ میشن  شیر خشک ندیم و هزارتا حرف دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای بچه اولم منم خدا ازشون نگذره همون کار رو کردن فکر کن تا ده روز شیر نداشتم مادرشوهرم هی می گفت ض ...

دقیقا منم بعضی وقت ها صدای گریه بچم میاد تو گوشم خودم هم اشک میریزم یادم میاد منم برا بچه دوم ار اول شیر خشک بردم هرچه هم مادرشوهر گفت جوابش ندادم

دکتر زنان دکتر اطفال دوستم موقعی که زایمان کرد پرستاری که بالا سرش بود بهش گفته بود

برا چکاب بعد زایمان وقت نکردم برم پیش دکتر زنان رفتم حتما میپرسم‌ازش مرسی گلم ممنون

سوال خوبیه؟ من کلا پسرم شیر خشک خوردمشکل چیه 🤨😵‍💫

والا واقعا منم نمیدونم مشکلش کجاست ..من دخترم سیر نمیشد براش خریدم .ولی با این حرفایی ک انقد میگفتن چرا شیر خشکو فلان .یواشکی میدادم بش ...دوست داشتم بچم شیر خشک بخوره ولی خب دیگ شیشه نگرفت

والا واقعا منم نمیدونم مشکلش کجاست ..من دخترم سیر نمیشد براش خریدم .ولی با این حرفایی ک انقد میگفتن ...

یه افکار پوسیده تو کشور ما رواج پیداکنه دیگه صدنسلم بگذره ملت ولکنش نمیشن 

اگ ب پوله .برا مای بی بی هم پول میدیم ..جاش کهنه کنیم ینی

تازه زایمان کرده بودم مادرشوهرم فکر کرد من خوابیدم داشت به شوهرم می گفت خاک عالم بر سرت چرا پوشک می خری بگو کهنه کنه، پس فردا که پاهای بچه ات پارانتزی شد می خوای چیکار کنی تو نخری مجبور میشه کهنه کنه، شوهرم گفت پس اونوقت باید پاهای تمام بچه های دنیا  پارانتزی باشه بچه منم یکیش  

چون اعصبیم کرد برداشته ب مادربزرگ شوهرمم .فته اونم برگشته زنگ زده شیر خشک نده

اهان خب حق داشتی اسمی ازش ببری ببین قشنگم هرچی کل کل نکنی و اهمیت ندی و کارتو بکنی اعصاب خودتم راحت تره بخدا بازم تصمیم باخودته  

چرا فرق میزارن... من بچه اولم دنیا اومد تا سه روز شیر نداشتم بچه از گشنگی هلاک شد جیغ میزد نمیزاشت ش ...

درسته اگ خواهرشوهر کرم بریزه باید اسمشو ببری ولی گاهی دیدم بی دلیل میرن گیر میدن وگرنه طبیعتا همه شعور دارن و میدونن چکار کنن حرف شماهم درسته عزیزم

2810