2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گف شیرت خشک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلش بی شعوری بعضی هاس

از من نصیحت پسر من دوسالشه حرف ونصیحت زیاد میشنوی درمورد بچه داری یه گوشت درواون یکی دروازه باشه بخوای بشینی اعصاب خودتو داغون کنی دورازجون دیونه میشی غذاخوردن ازشیر گرفتن راه رفتنش ازمای بی بی گرفتن حرف زدن بچه کلا داستانه ملتم همه کارشناس میشن این مواقع جز مادر😆

من اینقدر قبل زایمان مادرشوهرم هی میگفت شیرخشکی نشه خدا کنه شیرت رو بخوره روانی شده بودم. بچم سینه نگرفت اصلا تا یک ماه کارم گریه بود. همین فشار عصبی از همه بدتره بخدا

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از من نصیحت پسر من دوسالشه حرف ونصیحت زیاد میشنوی درمورد بچه داری یه گوشت درواون یکی دروازه باشه بخو ...

میدونم چی میگی خودم ی دختر سه سال دارم همه رو تجربه کردم ولی این دیگه نوبره ک نفرین زن زائو کنن شیرت خشک شه

اصلا نباید به خودشون اجازه بدن نظر بدن مادر بچه خودش صلاح بچه رو بهتر می‌دونه هیچ کس بهتر از مادر نی ...

اکثر مادرا کم تجربه ان 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نمی دونم مردم چه مشکلی با شیر خشک دارن برا منم سر هر دوتا بچه ام متلک می گفت مادرشوهرم یکبار گفتم شوهرم قسمم داده که هر کی گفت چرا شیر خشک میدی بگو من شیر خشک می خرم چرا بقیه می سوزن 

2810