2777
2789

چند روز طول میکشه ؟ 

باید دارو مصرف کنه یا نیاز نیس 

اسهال شدید نیس ولی هم بی خواب شده روزا هم اسهال 

چی میتونم بهش بدم اخه چهار ماهشه 

شیر خودمو میدم موز تاثیر داره؟ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موز تا ۹ ماهگی نباید بخوره     اگه اسهال خفیفه خودت خرما و موز و گرمی بخور همون چیزا که یبوست میکنه بخور    اما اگه ادامه پیدا کرد حتما ببر دکتر       دکتر میگفت موقع دندون درآوردن بدنش ضعیف میشه و احتمال اسهال عفونی هست 

موز ندیا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به بچه 4 ماهه میخوای موز بدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!وقتی دندون در میارن طبیهیه ...

خودم بخورم 😀

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
چقدر زود داره درمیاره موز میدن اخه به ۴ماهه

خودم بخورم چون شیرمو میدم 😃

موز تا ۹ ماهگی نباید بخوره اگه اسهال خفیفه خودت خرما و موز و گرمی بخور همون چیزا که یبوست میکنه ...

اره منظورم این بود خودم بخورم  چون شیر خودمو میدم