2777
2789
من دوهفته پیش یه دونه خوردم الان دوباره شوهر بی شعورم ریخته چکار کنم بخورم دوباره !میترسم عوارض بد د ...

عزیزم اورژانسی میگن سالی  یه بار 

بیشترش هورموناتو بهم میریزه 

پریودیات نامنظم میشه 

خوب به اون بگو جلوگیری کنه 

سلام نه نگران نباش نیاز به کار دیگه ای نیست البته سالی یک یا دوبار بیشتر نخور میگن ضرر داره بیشترش

مرسی زیبا ، آخه یکی گفته بود ممکنه کور شی ، خیلی ترسیدم ، حالا بعدش از یه دکتر پرسیدم گفت اگه مرتب بخوری ممکنه آسیب ببینه ن اینکه کور شی😂💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید اسپرم ها رو برسونه سرجاشون که بی اجازه اومدن 😂

این هم نظریه خوبیه ، ولی خواهر کرم از خود درخته ، تخمک ها باید حرمت خودشونو حفظ کنن 🤣

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
مرسی زیبا ، آخه یکی گفته بود ممکنه کور شی ، خیلی ترسیدم ، حالا بعدش از یه دکتر پرسیدم گفت اگه مرتب ب ...

نه اصلا اینطور نیست فقط باید نهایتا پنج شیش ماه یه دونه اگه مجبور شدی و رابطه ت مشکوک به بارداری باشه

مرسی زیبا ، آخه یکی گفته بود ممکنه کور شی ، خیلی ترسیدم ، حالا بعدش از یه دکتر پرسیدم گفت اگه مرتب ب ...

خواهش گلم سعی کن همیشه رابطه ت خیلی محافظت شده باشه که خیالت راحت باشه احتیاجی بهش پیدا کنی اگه هم شد طبق همون زمان بندی مشکلی نداره

من دوهفته پیش یه دونه خوردم الان دوباره شوهر بی شعورم ریخته چکار کنم بخورم دوباره !میترسم عوارض بد د ...

نکنی این کارو به هیچ وجه .تو دو هفته دوتا بخوری وحشتناکه البته من مجردم ولی قبلاً به عقد داشتم واسه همین اطلاع دارم